JulkaisutKaiku Recordings 03.04.2020

Tuure Boeliuksen tumman elektroninen single 1 kertoo sydänsurusta tanssilattialla

Edellisellä Salaisuus -singlellään tummempaa ja aikuisempaa tyyliään vilautellut Tuure Boelius julkaisee uuden singlensä 1 tänään perjantaina 27.03. 1 jatkaa Tuuren kehitystä artistina kohti omakohtaisempaa ilmaisua ja sitä on kirjoittanut Tuuren kanssa sama tähtitiimi (JurekHenna Sarriola ja Mikko Koivunen) kuin edellistäkin singleä. ”Biisi sai alkunsa viime kesänä samoissa sessioissa kuin Salaisuus ja oon odottanut sen julkaisua siitä lähtien aivan sairaasti. Tää on mulle todella tärkeä biisi”, kertoo Tuure.

jatkaa edellisen singlen jalanjäljissä myös teemoiltaan ja kertoo surullisen rakkaustarinan klubiympäristössä hieman Robynin Dancing On My Own -kappaleen hengessä. ”kertoo epävarmuudesta ja tilanteesta, jossa olin itse valmis antamaan itsestäni enemmän tälle henkilölle. Sitten sä näet sen muiden tyyppien kanssa ja tajuat, että olitkin vain yks kaikista”, avaa Tuure biisin tarinaa. ”Sanoitus sisältää paljon vahvoja kuvia ja on hyvin visuaalinen, joka on musta tosi siistiä.”

Musiikillisesti Jurekin, NORATURI:n ja Mikko Koivusen tuottama kappale on tähän mennessä rohkeinta Tuurea ja sen tummassa elektronisuudessa voi kuulla kaikuja vaikkapa Ruusut -yhtyeen tuotannosta. ”on takuuvarmaa tanssittavaa Tuure Boeliusta, mutta darkimmalla twistillä”, summaa Tuure uuden singlensä. Ahkerasti uutta musiikkia työstävän Tuuren vuoteen kuuluu muun muassa esiintyminen Olympiastadionin Stadionation -konsertissa elokuussa, josta on lupa odottaa räjähtävää show:ta.

Kuuntele 1 tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot / promokuva
Seuraa: Instagram / Facebook / TikTok