JulkaisutKaiku Recordings 20.05.2021

Tuure Boelius nostaa kesäfiiliksen kattoon uudella singlellään Heinäkuu

Ennakkoluuloja rikkovan artistin kappale haastaa käsitystä perinteiseen maalaismaisemaan sijoittuvasta rakkaustarinasta

Räväkkyydellään ja suorasukaisuudellaan valloittava Tuure Boelius julkaisee tänään perjantaina 21.5. uuden singlensä Heinäkuu. Kiihkeää lemmenlaulua on ollut tekemässä ja tuottamassa vaikuttava katras suomalaisen musiikin kärkinimiä (Aku Rannila, Veikka Erkola, Saara Törmä, Jurek ja Rafael Elivuo) ja se on saanut alkunsa artistin unelmista.

Heinäkuu on häpeilemätön, seksikäs ja ennen kaikkea kaunis rakkauslaulu. Biisin lyriikat kuvittavat täydellisesti mun pitkäaikaisen fantasian kuumasta rakkaustarinasta heinämiehen kanssa. Tässä poikien välisen rakkauden eteen ei tule yhtäkään komplikaatiota ja se oli mulle koko ajan tärkeää. Haluan myös haastaa tällä käsityksiä siitä, mitä suomalainen rakkaustarina heinäpellon laidalla voi olla vuonna 2021”, artisti kertoo.

Tabuja ja ennakkoluuloja aktiivisesti romuttavalle laulajalle on merkityksellistä saada ilmaista itseään ilman rajoitteita. Vuoden mittainen julkaisutauko on ollut Tuurelle haastava, mutta vihdoin on aika huokaista helpotuksesta. ”Varastossa on vaikka kuinka monta loistavaa biisiä, mutta mikään niistä ei vaan sopinut seuraavaksi sinkuksi. Heinäkuu on kappale, joka loksautti kaiken paikoilleen. Nyt voi hyvällä fiiliksellä laittaa isoimman vaihteen silmään!”, Tuure hehkuttaa.

Kuuntele Heinäkuu tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuvat
Seuraa: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tara Kojonen / Promo Sapiens
tara@promosapiens.fi
+358 50 467 3269

Keikat:
Mika Sorola / Fullsteam
mika@fullsteam.fi
+358 44 269 6072