JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 24.03.2023

Mistä tunnistaa härmäläisen miehen? Sen kertoo Lord Est uudella kappaleellaan Hän on män

Kappaletta tehdessä syntyi myös uusi musiikkigenre Härmäton.

Mistä tunnistaa härmäläisen miehen? No sen kertoo teille Lord Est tänään, perjantaina 24.3. julkaistulla kappaleellaan Hän on män. Paljastetaan sen verran, että avainsana on olut!

Hän on män on biisi kaikille jääräpäille ja oluen ystäville. Toivon, että tää antaa kuulijalle hyvää energiaa. Mulle “Härmäläinen män” on omatunnon ääni, joka alkaa sättimään, jos ei ole tehnyt parastaan”, kertoo Lord Est.

Reggaerekka (feat. Petri Nygård-hitillään koko kansan tietoisuuteen jo yli vuosikymmen sitten ponnahtanut suomi-dancehallin pioneeri ei ota itseään liian vakavasti, ja stereotypioita pilke silmäkulmassa käsittelevä kappale tuokin hymyn huulille etkoilta jatkoille. Idea kappaleeseen syntyi jo loppuvuodesta, kun Lord Est ajeli keikalta toiselle surkeassa ajokelissä.

”Tällä biisillä halusin sekoittaa mun musaan suomalaisia sävyjä Pohjolan äijä (feat. Ezkimo, Paleface & B.O.W.)– ja Talvi-biisien hengessä ja palata mun juurille. Hän on män-teksti sopi tähän teemaan mainiosti. Hän on mänistä tulikin semmonen Härmä meets reggaeton, joten me nimettiin tää uusi tyyli Härmätoniksi”, artisti nauraa.

Kappaleen kirjoittivat Lord Est, hänen veljensä Uncle Tan sekä tuottaja Rafael Elivuo.

”Oli hiton siistiä saada myös mun veli Uncle Tan mukaan tälle biisille. Uncle Tan soitti biisin synariffin ja lähetti meidän vanhan Oommä juonut kaljaa kaverilla -demon vuodelta 2005. Se oli metka kansanlaulutyylinen kevennys C-osaksi. Rafael Elivuo teki huippuduunia tuotannon kanssa.”

Kuuntele Hän on män tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat (kuvaaja: Eero Oikarinen)
Seuraa Lord Estiä: Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Krista Tammi / DT Events / Warner Music Live
krista.tammi@dtevents.fi
+358 44 974 8486