JulkaisutRähinä Records 09.06.2023

Uniikki ja Seksikäs-Suklaa antavat koko kesän sääennusteen – luvassa on Hot Boy Summer!

Kansikuva - Uniikki & Seksikäs-Suklaa - Hot Boy Summer

Yhteissingle levittää positiivista ja aurinkoista energiaa

Tänään, perjantaina 9.6. Uniikki ja Seksikäs-Suklaa antavat koko kesän sääennusteen: luvassa on Hot Boy Summer! Mm. platinahitistään Ehjää (feat. TUULI) tunnettu Uniikki ja Lähiöbotox-yhtyeen solistinakin tunnettu Seksikäs-Suklaa julkaisevat musiikkia yhdessä ensi kertaa ja lopputulos on vähintäänkin legendaarinen!

”Ollaan tunnettu Vikin (Seksikäs-Suklaa eli Viki Konssi) kanssa ties kuinka monta vuotta ja puhuttu pitkään, että pitäisi mennä yhdessä studioon. Molemmilla on ollut paljon hauskaa meininkiä biiseissä ja haluttiin tehdä sellainen biisi kesään, joka tuo positiivista ja aurinkoista energiaa jengille ja jota voi luukuttaa ihan missä vain – etkoilla, jatkoilla, festareilla, whatever! Tästä ajatuksesta biisi syntyi ilman sen kummempia plänejä, mentiin vaan studiolle ja tällainen tuli. Toivotaan, että biisi täyttää tarkoituksensa ja saadaan hyvää fiilistä jengille!”, toivoo Uniikki.

Suomen Calabasas ja Monaco eli Eira ja Kontula paiskaavat kättä tällä tulikuumalla yhteissinglellä ja kesää tihkuvan träkin kruunaa Grammy-ehdokkuuksia pokkailleen Danitellon lempeästi groovaava tuotanto.

”Tää biisi kertoo siitä, et kesä on tulos. Sul on ollut myrskyinen parisuhde ja sä päätit, et ihan sama, sä nyt nautit tästä kesästä. Se on ihan sama löytääkö sun eksä uuden, nää muut on ihan sama, kun sä nautit sun kesästä ja on hot boy summer. Ja sillä on myös hot girl summer. Se on molemmille ihan sama ja meininki on ihan sama”, tiivistää Seksikäs-Suklaa biisin tarinan.

”Vaikka tää biisi on Hot Boy Summer, niin se on yhtä lailla kundeille ja mimmeille, kuten kertsistäkin kuulee. Meille oli tärkeätä, että se tehdään ihan kaikille”, komppaa Uniikki.

Kysyttäessä, millainen on täydellinen kesä, on Uniikilla siihen selvä resepti: ”Täydellisenä kesänä sää on hyvä, on frendit ja läheiset mukana ja voi seikkailla ympäriinsä. Tänä vuonna mun kesään kuuluu keikkoja, duunia, sporttia, tennistä, golfia, road trippejä, mökkiä ja muuta”, hän kertoo.

Kuuntele Hot Boy Summer tästä.

Seuraa Uniikkia: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency
mika@fullsteam.fi
+358 44 269 6072