JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 22.08.2019

Tytöt tykkää myös tytöistä! Tuure Boelius ja Teflon Brothers päivittävät Tean ikivihreän klassikon ”Tytöt tykkää” uuteen uskoon

Tuure Boelius julkaisee tänään 23. elokuuta uuden singlensä TYTÖT TYKKÄÄ, joka on rohkea uudelleenversiointi Tea Hiillosteen vuonna 2007 julkaistusta, samaa nimeä kantavasta #1-hitistä. Tulitukea Tuurelle kappaleella antaa Teflon Brothers. Lopputulos on kollaboraatio, jota harva tiesi tarvitsevansa elämäänsä, mutta josta ei saa tarpeekseen!

Sanoituksiltaan TYTÖT TYKKÄÄ pysyy pääosin uskollisena originaalille, samalla päivittäen sen teemoja tälle vuosikymmenelle. Samoin RAFAELin tuotanto yhdistelee tätä päivää Tuurea inspiroivien retrohittien, kuten Britney Spearsin Toxicin äänimaailmaan.

Idea biisistä syntyi orgaanisesti Tuuren pitkäaikaisen Tea-fanituksen innoittamana. ”Tein Instagramiin videon, jossa fiilistelin ja tanssin Tytöt tykkää -biisiä. Hetken päästä kilahti viesti Pyhimykseltä, että pitäisikö mun luoda tästä uusi versio. Siitä koko idea lähti etenemään”, kertoo Tuure.

Yhteydenoton innoittamana Tuure päätti myös pyytää Pyhimystä muiden Teflonin veljesten kera feattaamaan kappaleelle.”Muokkasin Tean vanhasta Tytöt tykkää -kannesta version, johon laitoin mun ja Tefloneiden naamat. Lähetin sen Tefloneille ja kysyin, että olisiko tämä eeppinen juttu. Lopulta tämä mun huonosti muokattu versio päätyi myös sinkun kanneksi”, Tuure selostaa.

Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram / YouTube
Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuva