JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 01.07.2021

Tuure Boelius – Uusi single Hetero

Kansikuva - Tuure Boelius - Hetero

Valovoimainen Tuure Boelius julkaisee jo toisen sinkkunsa tälle kesälle, vain reilu kuukausi mainion vastaanoton saaneen Heinäkuu -biisinsä jälkeen. Perjantaina 2.7. Pride-viikonlopun aattona näkee päivänvalon riemukas ja provosoiva Hetero.

Hetero on syntynyt jo pari vuotta sitten. Oikeastaan se oli vastaisku kaikkeen siihen kommentointiin mitä Lätkäjätkä-Ville herätti. Kaikki se kummaksuminen, ja ’et se on ok oot homo, mutta tarviiko sitä hieroo meidän kunnon ihmisten naamaan’. Toi oli ihan suora kommentti, jonka sain; Saara Törmä bongas sen, muutteli hieman suuntautumisia ja siitä syntyi Hetero.”

”Olen vetänyt biisin livenä kaksi kertaa, Pride-konsertissa 2019 sekä 2020, joten faneille se on tuttu. Uskon, että biisi tulee herättämään isossa kuvassa puhetta ja kaikkee, mutta luulen että se johtaa hyvään keskusteluun. Hetero on takuuvarmaa, menevää ja pirteetä Tuure Boeliusta. Voisin kutsua sitä jopa Lätkäjätkä-Villen sisareksi.”

”Iso kiitos koko tekijätiimille Saara, Aku Rannila, Tido ja Leo Jupiter. Saakelin siisti biisi. Haluun toivottaa todella hyvää Pridea kaikille! Ja toivottavasti Hetero miellyttää – ja jos ei miellytä, niin mieti että miksei”, Tuure kertoo hymyillen.

Tuure Boelius esiintyy Helsinki Pride 2021 -konsertissa lauantaina 3.7. Konsertti on katsottavissa Pride-striimissä sekä Yle Teemalla.

Kuuntele Hetero tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Nana Simelius)
Seuraa Tuure Boeliusta: Instagram / Facebook / TikTok

Keikat:
Mika Sorola / Fullsteam Agency
mika@fullsteam.fi
+358 44 269 6072