JulkaisutKaiku SongsRähinä Records 26.04.2024

”Mikään ei oo ennallaan”, julistaa räppäri Ares uudella singlellään

Kansikuva - Ares - Ennallaan

Rähinä Records -artistin uuden singlen ovat tuottaneet Danitello ja Salahpolo

Rähinä-räppäri Ares tarjoilee uutta, popimpaa tyyliä tänään perjantaina 26.4. ilmestyvällä Ennallaan-singlellään. Tarttuvan kitarariffin päällä rullaavan kappaleen tuotannosta vastaavat luottotekijät Danitello & Salahpolo, joiden kanssa syntyi myös williamin kanssa esitetty kultasingle Liikkuu.

Ennallaan-kappale sai alkunsa kivuttomasti biisisessioissa Lahdessa tuottaja Danitellon kanssa. ”Rallattelin sitä kertsin melodiaa ja siinä koko biisi syntyi oikeastaan kerralla”, Ares muistelee. Lyriikat ovat katkeransuloinen kokoelma tarinoita muutoksesta, yhden vaiheen loppumisesta ja toisen alusta. ”Mikään ei oo ennallaan ja se on samalla sekä hyvä että huono juttu. Vaikka se on haikeaa, niin kaikki on silti ihan hyvin”, summaa artisti kappaleen sanoman.

Kovassa haipissa olevan Areksen kultaa striimanneisiin hitteihin kuuluvat Liikkuu (w/ william), C’est la vie ja Eihä? (feat. LEWIZKI). Helmikuussa räppäri julkaisi HAHAHA EP:n yhdessä Bizin kanssa ja heidän HAHAHA Tour -kiertueensa jatkuu vielä toukokuulle. Alkuvuonna Ares myös edusti Suomea brittiläisen Mixtape Madnessin Next Up? Scandinavia -Youtube-sarjassa, jossa nähtiin pohjoismaisen rapin isoja nimiä ja tulevaisuuden staroja. Areksen vaikuttava veto nousi Suomen Spotify top 50 -listalle.

Kuuntele Ennallaan tästä.

Seuraa Aresta: Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi