JulkaisutKaiku Recordings 18.02.2022

Oskr kertoo tylsistä ensitreffeistä singlellään Boring Twist

Hyväntuulisella kappaleella deittailu hoituu rutiinilla

Vuoden 2021 Uuden Musiikin Kilpailusta kansan tietoisuuteen ponnistanut laulaja-lauluntekijä Oskr julkaisee uuden singlensä Boring Twist tänään perjantaina 18.2. Vastustamattoman letkeätunnelmainen kappale kertoo pilke silmäkulmassa yllätyksettömistä ensitreffeistä. Tinder-ajan pulssille osuvassa tarinassa päähenkilöt ovat alkaneet jo turtua ikuiselta tuntuvaan kumppanin metsästämiseen.

”Vaikka ensitapaamisesta on kirjoitettu biisejä hyvässä ja pahassa, siihen sisältyy usein paljon sellaista, jota olisi vaikea katsoa ilman myötähäpeää, jos se olisi vaikka kohtaus elokuvasta. Kahviloissa ja baareissa näkee usein ihmisiä, joista aistii, että kyseessä on ekat treffit. Ulkopuolisen näkökulmasta sekä omista ja kavereiden kokemista tilanteista sai ammennettua tarinaan todella paljon ja siitä oli herkullista kirjoittaa biisi”, kertoo Oskr.

Kansainvälisillä biisileireilläkin viihtyvän Oskr:in ensimmäinen single Lie tehtiin yhdessä Grammy-ehdokkaana olleen huipputuottaja David Pramikin kanssa. Oskr oli kappaleella mukana kilpailemassa viime vuoden UMK:ssa, jossa hän ihastutti upealla lauluäänellään.

Tällä kertaa Oskr luottaa veljesvoimaan. Boring Twist syntyi Santeri Ruohosen kanssa Turun saaristossa, jonne veljekset tekevät usein biisintekoreissuja yhdessä. ”Santeri alkaa yleensä jäsennellä tarinaa, kun saan pätkän biisin sävellystä ja tuotantoa käyntiin ja juuri niin kävi myös tämän biisin kohdalla. Kun biisi alkoi muodostumaan, kuulen selkäni takaa lakonisen innostuneen lauseen ’tämän biisin nimi on muuten sit Boring Twist’. Huvitun, tykkään ja vastaan ’niin on!'”, muistelee Oskr.

Reissun hyvä fiilis välittyi myös lauluottoon ja ”mökkiversio” jäikin kappaleen lopulliseksi lauluraidaksi! Tarjoiluehdotus: nauti biisi aamukahvin kanssa, niin päiväsi käynnistyy hymy huulilla!

Kuuntele Boring Twist tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat (kuvaaja: Ilkka Arola)
Seuraa Oskr:ia: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454