JulkaisutKaiku Recordings 23.06.2022

Akimando! Lord Est tarjoilee keskikesän kuumimmat läpät Kostee ku Saimaa -singlellä

Kappale yhdistää reggaetonvaikutteisen tuotannon Lord Estin legendaariseen laulusoundiin

Lord Est tarjoilee alataajuuksia ja keskikesän kuumimpia läppiä tänään, perjantaina 24.6. julkaistulla Kostee ku Saimaa -singlellä. Pilke silmäkulmassa tehty kesäbängeri nostaa hymyn huulille ja veden kielelle.

”Tää on mua itteeni ja mun juurille uskollinen biisi. Musta on kiva päästä maustamaan uutta reggaeton-soundia mun vanhalla laulutyylillä”, artisti kertoo.

Kappale syntyi akuuttiin kesän kaipuuseen. ”Mulla oli kevättalvella hauskoja sessioita DJ Ikosen kanssa Vallilassa, ja joka viikko just meidän studiopäivälle sattui hullut lumimyrskyt. Kun ajoin yöllä takas Tampereelle, kaipasin valoa, lämpöä, kosteaa kesää”, kuvailee Lord Est.

Kontrastiksi talven kylmyydelle alkoi syntyä Kostee ku Saimaa. Kappaleen tekijätiimiin kuuluu Lord Estin lisäksi Rasmus Hauta-Aho sekä Rafael Elivuo, joka vastaa myös kappaleen mehukkaasta tuotannosta.

”Kun kirjoitin tätä biisiä, mulla oli mielessä kylän rantaterassi, kesähäät, morsiamen ryöstö, rantasauna ja vene tyynellä järvellä auringonlaskussa”, Lord Est maalailee. Suosittelemmekin ottamaan ensipuraisut kappaleeseen juhannusaattona mökkirannassa ja niin lujaa, että vastarantakin kuulee!

”Välillä paistaa ja välillä sataa, mutta pitäkää paikat kosteena!”, toivottaa Lord Est.

Kuuntele Kostee ku Saimaa tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat (kuvaaja: Jarkko Laine)
Seuraa Lord Estiä: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Krista Tammi / DT Events / Warner Music Live
krista.tammi@dtevents.fi
+358 44 974 8486