JulkaisutKaiku Recordings 23.06.2022

Komiat laittaa pakan sekaisin uudella singlellään

Pakka Sekaisin on maalaisromanttisen kesäillan täydellinen soundtrack

Komiat ovat valmiina laittamaan pakan sekaisin uudellaan singlellään. Tänään, perjantaina 24.6. julkaistu Pakka Sekaisin sopii mitä parhaiten suomalaiseen sielunmaisemaan viljapelloilta tanssilavojen yöttömiin öihin.

”Kappale kertoo positiivisista muutoksista elämässä ja spontaanista heittäytymisestä. Kukapa ei haluaisi pistää suunnitelmia uusiksi ja hypätä lempeän kesätuulen matkaan! Ja kyllä kappaleessa on sopivasti myös ihastumista ja jännitystä uuden edessä”, kuvailee Komiat.

Pakka Sekaisin -singlen on säveltänyt koko kansan tuntema säveltäjä-muusikko Esa Nieminen, joka on myös sanoittanut kappaleen yhdessä sanoittajakonkari Pekka Laaksosen kanssa. Kaksikon tunnetuimpiin yhteistöihin kuuluu mm. Paula Koivuniemen legendaarinen Kuuntelen Tomppaa sekä Yölinnun Liian suuri city. Singlen tuotannosta vastaa kappaleen sovittamisessakin mukana ollut Sampo Haapaniemi.

”Kappaleen syntyprosessissa oli koko ajan ajatuksena meidän keikkameininki ja meille sopiva tarina. Ihmiset joutuivat pitkään olemaan kotona neljän seinän sisällä, joten tuntui siltä, että tähän hetkeen tarvitaan menevä biisi. Kun biisin kirjoittaja Esa Nieminen yhdessä tekstittäjä Pekka Laaksosen kanssa esitteli idean kyseisestä kesärallista, olimme me heti täysillä mukana”, yhtye muistelee.

Komiat on historian ensimmäisen Aito Iskelmätähti -kilpailun voittaja ja Vuoden Tanssiorkesteriksi 2021 valittu yhtye. Parikymppisten muusikoiden muodostama porukka kertoo tekevänsä musiikkia aina hyvällä mielellä ja heidän tavoitteenaan onkin välittää samaa positiivista energiaa myös yleisöön.

”Luovaa heittäytymiskykyä ja hetkessä elämistä ei meidän keikoilta puutu! Haitari soi ja yleisö viihtyy”, lupaa yhtye. Komiat juhlistavatkin uutta singleään parhaalla mahdollisella tavalla, eli tietysti juhannustansseissa esiintyen! Yhtyeen voi silloin kokea livenä Valasrannan perinteikkäissä juhannustansseissa Pyhäjärven rannalla, Yläneellä. Muutenkin kesän suunnitelmat ovat selvillä.

”Aiotaan nauttia täysillä Suomen kesästä! Keikkoja tehdään kesällä todellakin ympäri Suomea ja aiotaan reissussa uida niin monessa järvessä ja saunoa niin monessa saunassa kuin vain ehditään. Samalla on aivan mahtavaa, kun vihdoin tapahtumat ovat auki ja pääsee taas esiintymään yleisölle livenä. Kesäöiden tunnelma on aivan ainutlaatuinen”, toteaa Komiat.

Komiat on:
Aleksi Yli-Sissala, laulu
Aleksi Laukkonen, haitari
Pekka Oravuo, kitara
Samuel Järvinen, kitara
Juho Eskola, basso
Eero Nummela, rummut

Kuuntele Pakka Sekaisin tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa Komioita: Instagram / Facebook / Nettisivut

Keikkamyynti:
Krista Westerlund / Gramofoni Oy
krista.westerlund@gramofoni.fi
+358 40 513 6162