JulkaisutKaiku Recordings 28.04.2022

Mirin uudella singlellä vierailee Keko Salata

Kansikuva - Miri - Voidaan vaikka erota (feat. Keko Salata)

Voidaan vaikka erota kertoo umpikujaan joutuneesta parisuhteesta

Miri julkaisee tänään 29.4. toisen singlensä Voidaan vaikka erota (feat. Keko Salata). Kappale kuvaa umpikujaan ajautunutta parisuhdetta, joka on ”ku mysli ilman maitoo”.

Voidaan vaikka erota kertoo havahtumisesta siihen, että jos suhteessa on jostain syystä huono olla, ei siinä ole pakko myöskään väkisin roikkua. Joskus pelottaa edes ajatella eron mahdollisuutta, mutta sen ääneen sanominen voi olla yllättävän helpottavaa”, pohtii Miri.

Studion käytävillä kohdanneilla Mirillä ja Keko Salatalla oli ollut jo jonkin aikaa suunnitelma tehdä yhdessä musiikkia. ”Voidaan vaikka erota -kappaleen demoa kuunneltaessa mieleen välähti, että vitsi tähän sopisi messiin Keko Salata. Mä sitten kysyin, ja mikä feat sieltä tulikaan!”, muistelee Miri.

”Meillä oli jo aiemmin plääni Mirin kanssa tehdä biisiä yhdessä, mutta se jäi. Mut sitten mua kysyttiin tähän mukaan ja biisi kuulosti niin hyvältä, että ei voinut, ku mennä mukaan”, komppaa Keko Salata.

Keko Salatan kuullaan poikkeuksellisesti räppäävän ranskaksi kappaleella. ”Halusin tehdä jotain ihan uutta urallani. Ja haaveena on ollut levyttää ranskaksi, tää on hyvä alku. Oon jo 90-luvulla nuoresta fanittanut Ranskan musaa ja kulttuuria, opiskellut kieltä. Mä halusin ottaa mukaan jeesiksi kirjottamaan Manu Laudicin, joka on natiivi, niin kielioppikin meni varmasti sit oikein, muuten ois noloa”, artisti kertoo.

Kappaleen vakavampaa aihepiiriä tasapainottaa musiikillinen pilke silmäkulmassa. Voidaan vaikka erota onkin kautta linjan ranskalaisin maustein ryyditetty pop-keitos, joka on kuumennettu kiehumispisteeseen mehukkaan tuotannon kera. Bon appétit!

Kuuntele Voidaan vaikka erota tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Eero Oikarinen)
Seuraa Miriä: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454