JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 03.11.2023

Loistavien pop-koukkujen kirjoittaja Miri julkaisee neljännen singlensä Mielessä

Kansikuva - Miri - Mielessä

Kappale on herkullinen tilitys tyypistä, jota ei vaan saa pois mielestä

Loistavien pop-koukkujen kirjoittaja Miri julkaisee tänään, perjantaina 3.11. neljännen singlensä Mielessä. Kappale on herkullinen tilitys tyypistä, jota ei saa millään pois mielestään, vaikka todellakin pitäisi. ”Koettanut sut unohtaa, mut en vaan sua saa pois mielestä, pienestä mielestä”, kappaleella lauletaan.

Mielessä on oodi sille, kun joku ihminen vaan on ja pysyy sun mielessä, vaikka se ei tee hyvää ja on parempi, että teidän juttu on ohi. Mutta joku siinä on, kun ei pääse elämässä eteenpäin. Mielessä on yhdistelmä rasittavuutta, ihanaa kevyttä unelmointia ja hattaraa, kutkuttavuutta, kiukkua, antautumista ja keskisormea. Ihan niin kuin kaikki ne tunteet, mitä aihe sisällään pitää”, kertoo Miri.

Idea kappaleeseen syntyi eräänä aamuna kuin itsestään ja lopullisen muotonsa Mielessä sai yhdessä tuottaja Miko Kontturin kanssa.

”Biisin syntyprosessi oli kaiken kaikkiaan aika ihana. Kertsin idea syntyi alun perin kauheassa aamukiireessä matkalla squashille ja lallattelin renkutuksen puhelimen sanelimeen. Unohdin sen ja olin torppaamassa koko idean, kunnes päädyin soittamaan sen mun tuottajalle, joka sanoikin, että täähän on helvetin hyvä! Ja siitä lähtien me onkin rakastettu tätä biisiä”, kertoo Miri kappaleen synnystä.

Mielessä säihkyy discopallon alla ja herkuttelee sanaleikeillä sekä menneisiin vuosikymmeniin vievillä soundeilla. Kyseessä on todellinen korvakarkki, jonka teemakin lienee useimmille tuttu.

”Voisinpa väittää, etten tiedä miltä tuntuu, kun joku on jumittunut pyörimään mun mielessä 24/7. Eli siis kyllä, biisin tarina on aika omakohtainen ja sen takana on helppo seisoa 110 %. Sen takia haluankin jakaa tän biisin jokaisen kanssa, jolla on tämä sama rasittava, mutta toisaalta aika söpö ja kutkuttava ongelma. Tsemppiä vaan kaikille! Mielessä pääsee nyt pyörimään muidenkin mielessä”, lohkaisee Miri.

Kuuntele Mielessä tästä.

Seuraa Miriä: Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454