JulkaisutKaiku Recordings 03.06.2021

R&B-artisti Samuel Daayata julkaisee tyylikkään singlen Tides

20-vuotiaan laulajalupauksen house-rytmein pumppaavan kappaleen on tuottanut Jukka Jahnukainen

R&B-laulaja-laulunkirjoittaja Samuel Daayata julkaisee tänään perjantaina 4.6. uuden singlen Tides, joka on hänen toisensa Kaiku Recordings -levymerkillä. Britti-henkisin house-soundein tyylitellyn pop-kappaleen on tuottanut myös Samuelin edellisestä singlestä vastannut Jukka Jahnukainen.

”Mä sain inspiraation kappaleeseen parisuhteesta, joka oli vaikea mulle. Tuntui siltä, että meillä oli on-off suhde koko ajan ja jutut meni välillä hyvin ja heti taas huonosti”, kertoo Samuel biisistä. Vastaavanlaiseen tilanteeseen juuttuneille hänellä on selkeä ja tärkeä viesti. ”Sinun pitää olla tyytyväinen itseesi ennen kuin voit olla iloinen toisen kanssa!”

Isac Elliotin ja YleX:n järjestämän I Wrote A Song For You, Isac -biisikilpailun voitolla artistiuransa aloittanut Samuel Daayata julkaisi ensimmäisen Kaiku Recordings -singlensä McFlurry huhtikuussa 2021. Artistiuden ohella hän on kunnostautunut suosittuna TikTok-vaikuttajana, jonka yksittäiset videot ovat keränneet jopa yli 10 miljoonan katselukerran potteja.

Kuuntele Tides tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuvat (kuvaaja: Elias Ryynänen)
Seuraa: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala
titta@kent.fi