JulkaisutKaiku Recordings 06.05.2021

Omaehtoinen suomirock-yhtye Tiisu julkaisee uuden singlen Me olemme me

Yhteisöllisyyden ja rakkauden sanomaa julistavan kappaleen on tuottanut maineikas musiikin multitalentti Timo Kämäräinen

Tarttuvista melodioistaan ja mieleenpainuvista rock-keikoistaan tunnettu Tiisu julkaisee tänään perjantaina 7.5. uuden singlensä Me olemme me. Rakkaudentäyteinen kappale on saanut alkunsa tuttuun tapaan yhtyeen keulahahmon Henrik Illikaisen kynästä.

”Biisi syntyi tavattuani nykyisen kihlattuni. Hänen kanssaan estot hälvenivät heti alkumetreillä ja aloin rakkauspäissäni laulamaan hänelle hetkessä keksimiäni juustoisia rakkausrallatuksia, joista yksi oli tämän biisin kertosäe. Minusta tämä biisi on äärimmäisen vilpitöntä tykitystä siitä, kuinka rakkaiden ihmisten kanssa elämän mittasuhteet asettuvat paikoilleen ja asioissa alkaa olla – kaikessa järjettömyydessäänkin – jotain lohduttavaa järkeä”, laulaja kertoo.

Normaalissa maailmantilassa teos ei olisi välttämättä sellaisenaan nähnyt päivänvaloa: ”Koronapandemian jyllätessä rakkausbiisi alkoi resonoimaan eri tavalla ja hieman juustoiseltakin vaikuttanut teksti nähtiin helposti sovellettavaksi myös yhteiskunnallisella tasolla.”

Kappaleeseen uutta ja soundia on tuonut muun muassa Olavi Uusivirran yhtyeessä kitaristina ja tuottajana toimiva Timo Kämäräinen: ”Timo oli kuin pelastava enkeli, joka saapui tuomaan valoa ja intoa meidän koronan runtelemaan leiriimme. Hänen myötänsä musisoinnin ja bänditoiminnan ilon ydin lävähti kasvoille yhtä rakkauden täyteisellä voimalla, kuin toivoisimme tämän biisin iskevän kuulijoihin”, Henrik hehkuttaa.

Me olemme me on Tiisun viimeinen singlelohkaisu tänä vuonna julkaistavalta kolmannelta albumilta.

Kuuntele Me olemme me tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Kerttu Malinen)
Seuraa Tiisua: Instagram / Facebook