JulkaisutKaiku Recordings 27.05.2021

Kaiku Recordingsin uusi signaus NORATURI julkaisee singlen MINÄ

Omista ehdoistaan tinkimätön laulaja-tuottaja yhdistelee musiikissaan räiskyvää energisyyttä ja kantaaottavaa lyriikkaa

Elektronisesta musiikista vaikutteita ottava pop-artisti NORATURI julkaisee tänään perjantaina 28.5. uuden singlensä MINÄ, joka on hänen ensimmäinen julkaisunsa Kaiku Recordings -levymerkillä. Itse oman musiikkinsa tuotannosta vastaavan artistin kappaleessa korostuu räjähtävä energia ja kunnioitus itseään kohtaan. Artistiuransa ohella NORATURI on ehtinyt tuottaa ja säveltää useita miljoona-striimilukemiin nousseita kappaleita muille artisteille, mm. Antti Tuiskulle ja Tuure Boeliukselle.

’’MINÄ kertoo siitä, kun mä teen elämässäni päätöksen elää vain itseäni varten. Siitä, kun päästän irti muiden odotuksista, rajoitteista ja muoteista. Oon saanut tarpeekseni siitä, että joku sanoo mulle millainen mun pitäisi olla. Mä luon uuden määritelmän sille mikä on Hyvä tyttö – tää on mun elämä ja mä teen just niin kuin mua huvittaa’’, laulaja-tuottaja kertoo.

NORATURI sanoo asiat rehellisesti ja hänen tuotannoissaan leikitellään mitä erikoisimmilla soundeilla. Cyberpunk, futuristisuus ja värikkyys kuvaavat hänen mielenmaisemaansa sekä visuaalista ilmettään. Musiikkiinsa hän saa inspiraatiota omasta elämästään ja muiden ihmisten energioista, muttaajatusprosessit käydään oman pään sisällä.

”Oon pohdiskeleva ihminen ja tarvitsen paljon aikaa ajattelemiseen täysin hiljaisessa ympäristössä. Kuuntelen tarkkaan mitä mulla on sanottavaa itselleni ja mikä tunne sillä hetkellä pitää käsitellä biisin muodossa. Sitten meen studioon purkamaan ne energiat ja tunnetilat, päästän irti siitä pohdiskelevastaminästä ja annan mennä vaan’’, artisti summaa.

Kuuntele MINÄ tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot /promokuvat
Seuraa: Instagram / Facebook