JulkaisutKaiku Recordings 20.05.2021

Ella Lymi julkaisee häpeilemättömän singlen Seksii, huumeit, rahaa ja autoi elokuvasta Vuosisadan häät

Kansikuva - Ella Lymi - Seksii, huumeit, rahaa ja autoi

Laulaja-lauluntekijän kappale kertoo surun ja yksinäisyyden täyttämisestä juhlimisella

Rohkeilla lyriikoillaan säväyttävä laulaja-lauluntekijän Ella Lymin tarina jatkuu tänään julkaistavalla uudella singlellä Seksii, huumeit, rahaa ja autoi. Kappaleen ovat tuottaneet maamme kärkituottajiin lukeutuva Jurek sekä Lymin aiemman Mua sattuu -singlen tuotannosta vastannut Jukka Jahnukainen.

”Tää on biisi ilosta ja juhlasta, mutta samaan aikaan valtavasta yksinäisyydestä ja surusta. Halusin tän olevan häpeilemätön ja paljas”, kertoo artisti Ella Lymi.

Lymin kappaleista paistaa läpi tekstien omakohtaisuus ja rehellisyys sekä itselleen että kuulijalle. Näyttelijäntyön kandidaatiksi tänä keväänä valmistuneen multitalentin mielestä asioita ei pidä kaunistella, kun on kyse taiteesta.

”Joku joskus sanoi, että silloin, kun hävettää, on jonkun totuuden äärellä. Niin ehkä taiteen tekemisessä pyrin totuuden löytämiseen. Mun mielestä taiteilijat ovat häpeän ammattilaisia. Häpeämme muiden puolesta ja siinä samalla rikomme tabuja. Koen myös, että suorapuheisuus on samalla mun lahja ja kirous. Ehkä tässä biisinkirjoittamisessa enemmän kuitenkin lahja”, taiteilija summaa.

Seksii, huumeit, rahaa ja autoi kuullaan myös Marja Pyykön ohjaamassa ja Outi Mäenpään tähdittämässä elokuvassa Vuosisadan häät, joka saa ensi-iltansa syksyllä 2021. Kappaleesta julkaistaan lähiaikoina myös musiikkivideo, jossa tullaan näkemään ensimmäistä kertaa materiaalia Vuosisadan häät -komediasta. Mäenpään lisäksi elokuvassa nähdään liuta suomalaisia näyttelijätähtiä, muun muassa Mikko Leppilampi ja Matleena Kuusniemi. Vuosisadan häät on käsikirjoittanut Aleksi Bardy. Elokuvan ovat tuottaneet Bardy sekä Helen Vinogradov.

Kuuntele Seksii, huumeit, rahaa ja autoi tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat
Seuraa Ella Lymiä: Instagram / Facebook

Ella Lymin kappaletta koskevat lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi

VUOSISADAN HÄÄT -ELOKUVA
Vuosisadan häät -elokuvan mediainfo julkaistaan kesän aikana
Elokuvaa koskevat lisätiedot ja elokuvan tekijöiden haastattelupyynnöt:
Sanna-Maria Rantanen / HYPR Agency co. SF Studios
sanna.rantanen@sfstudios.fi 
+358 50 320 5035