JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 10.11.2023

Nuole mun kyyneleet -single aloittaa uuden Ella Lymi -eran

Kansikuva - Ella Lymi - Nuole mun kyyneleet

Punkvaikutteet vaihtuvat elektropoppiin

Tänään, perjantaina 10.11. julkaistu Nuole mun kyyneleet -single aloittaa uuden Ella Lymi -eran, jolla punkvaikutteet vaihtuvat elektropoppiin. ”Mulla on nyt sellanen olo, että oon kotona”, Lymi kuvailee.

Nuole mun kyyneleet kertoo suhteesta, jonka tietää päättyvän huonosti. Tanssittava kappale syntyi yhdessä Jarkko Meretniemen sekä tuottaja Jukka Jahnukaisen kanssa.

Nuole mun kyyneleet syntyi viime kesänä yhdessä hikisessä sessiossa Jukka Jahnukaisen ja Jarkko Meretniemen kanssa. Tää biisi syntyi niin vaivattomasti, että sitä alkoi itsekin melkein epäillä, että voiko tää olla hyvä. Biisi kertoo sellasesta suhteesta, mistä tietää, ettei se voi päättyä hyvin. Sitten sitä vaan kuitenkin päättää sulkea silmänsä siltä kaikelta ja antautua hetken huumaan”, kertoo Lymi.

Elektronisempi musiikki on kiehtonut Ella Lymiä jo jonkin aikaa, ja nyt oli otollinen aika ottaa omassa musiikissa askel uuteen suuntaan. Lymi työskentelee näyttelijänä ja käsikirjoittajana, mutta valmistuminen Teatterikorkeakoulusta on vapauttanut lisää aikaa myös musiikille.

”Tällainen elektropoppi on puhutellut mua jo pidemmän aikaa. Tässä musassa on niin laajalti kaikkii ihanii soundeja, millä voi tuotannollisesti leikkiä ja sit ne kutittelee korvaa ihanasti. Mulla on myös olo, että pääsen laulullisesti toteuttamaan paremmin itteeni tän tyyppisessä musassa. Tällaista musaa tullaan kuulee multa lisää myös jatkossa. Nyt on koulut käyty ja mä aion tykittää musaa ihan huolel, tätä ette haluu missata”, Ella Lymi lupaa.

Kuuntele Nuole mun kyyneleet tästä.

Seuraa Ella Lymiä: Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454