JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 20.01.2022

Miri julkaisee ensisinglensä Vaarallinen kela

Kansikuva - Miri - Vaarallinen kela

Koukuttava kappale kertoo kielletystä intohimosta

Artistitulokas Miri julkaisee debyyttisinglensä Vaarallinen kela perjantaina 21.1. Kaiku Recordingsille levyttävä 25-vuotias artisti ja lauluntekijä elää ja hengittää musiikkia. ”Musiikki on ollut niin iso osa elämää, että kerran lapsena ihmettelin, kun joku tuttava ei todella soittanutkaan mitään instrumenttia”, muusikkoperheessä kasvanut Miri kertoo. ”Olen saanut vaikutteita tekijyyteeni hyvin laaja-alaisesti. Musiikkiani inspiroi niin Camila Cabello ja Maija Vilkkumaa kuin Edith Piaf ja Tšaikovski.”

Miri yhdistää musiikissaan ajattomat sävelkulut ajankohtaiseen tuotantoon ja lantiota liikuttavan rytmiikan melankoliaan. ”Rakastan eeppisiä melodioita, rikasta harmoniamaailmaa ja rytmejä, joihin voi bailata mukana. Välillä tosin sydäntä riipivä herkkyys on se juttu”, hän kuvailee.

Ensimmäinen single Vaarallinen kela syntyi eräänä iltana muutamassa tunnissa sähköpianon äärellä. Myöhemmin kappaleeseen lisättiin vielä c-osa tuottaja Miko Kontturin kanssa ja kappale löysi lopullisen muotonsa. ”Vaarallinen kela kertoo siitä, kun huomaat että sulla on fiiliksiä sellasesta tyypistä, josta ei ehkä pitäisi olla. Kun tiedät, että leikitte tulella, mutta haluat silti katsoa mihin se stoori vie, kun oot vaan hitsin kuumana siitä tyypistä.”

Aiemmin Mirin hunajaisen äänen on voinut kuulla Pyhimyksen Pyhän vitutuksen katedraali -kappaleella. Tulevaisuudelta hän odottaa eniten keikkoja sekä sitä, että pääsee jakamaan musiikkiaan muille ihmisille. ”Täällä ollaan valmiina!”, hän lupaa.

Kuuntele Vaarallinen kela tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat
Seuraa Miriä: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454