JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 01.10.2021

Ella Lymi julkaisee uuden tanssittavan singlen Viimenen vika kerta

Kansikuva - Ella Lymi - Viimenen vika kerta

Uusi single täydentää trilogian eroista kertovia lauluja

Laulaja-lauluntekijä Ella Lymi julkaisee tänään perjantaina 1.10.2021 uuden singlensä Viimenen vika kerta. Single on Ellan kolmas julkaisu sitten hänen paluunsa artistiselta tauolta helmikuussa 2021 ja täydentää trilogian erotilanteista kertovia kappaleita: Mua sattuu oli sydänverellä kirjoitetun kuuloinen balladi, Seksii, huumeit, rahaa ja autoi estottomasti rokkaava kappale eron jälkeisestä rappiobilettämisestä ja Viimenen vika kerta househtava bängeri erosta, jossa osapuolet eivät ole aivan päässeet yli toisistaan.

Viimenen vika kerta on biisi siitä, kun rakkaus ei vaan riitä ja kahdesta tyypistä, jotka satuttaa toisiaan tahtomattaan. Tyypeistä, jotka ei osaa olla toistensa kanssa eikä ilman. Se on biisi irti päästämisen vaikeudesta. Yks vaikeimmista asioista elämässä on musta lähteminen, ja siks me kai ollaankin usein paikoissa mitkä ei tee meille hyvää, ihan liian pitkään”, artisti kuvailee.

Ella Lymi esitti edellisen singlensä Seksii, huumeit, rahaa ja autoi kaksi viikkoa takaperin Jussi-gaalassa sadoilletuhansille TV-katsojille ja kappale tulee saamaan lisää näkyvyyttä 15.10.2021 ensi-iltansa saavan Vuosisadan häät -elokuvan tunnusbiisinä. Niin kuin tuotakin kappaletta, on Viimenen vika kerta -singleä ollut tekemässä Ellan kanssa hänen luottotuottajansa Jukka Jahnukainen. Siinä missä Seksii, huumeit, rahaa ja autoi rokkasi vahvan kitaravetoisesti, on Viimenen vika kerta soundeiltaan elektronisempi ja tanssittavampi.

”Mun musa tulee vastaisuudessakin yhdistelemään elektronisia ja orgaanisia soundeja. Myös Mua sattuu -singlellä oli saman tyyppistä äänimaailmaa, tää biisi vaan pistää eri lailla liikkeelle”, kertoo Ella.

Kuuntele Viimenen vika kerta tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Mari Mäntynen)
Seuraa Ella Lymiä: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454‬