JulkaisutKaiku Recordings 28.01.2021

Poju ja Lord Est julkaisevat yhteissinglensä Vanhojen tanssit

Vanhojen tanssit on yökerhoklassikoistaan tunnettujen artistien ensimmäinen yhteistyö

Lukion vanhojentansseja saadaan tänä vuonna odottaa pitkälle kevääseen ja niinpä Poju ja Lord Est saapuvat lievittämään akuuteinta kikapoon himoa uudella yhteissinglellään Vanhojen tanssit. Tarttuva kappale on lukuisista yökerhojen kestohiteistään tunnettujen artistien ensimmäinen yhteistyö. Pojun megahittejä ovat muun muassa Poika saunoo ja Esson baariin, kun taas Lestin ikivihreisiin kuuluvat Hellä ori (feat. Mariska) ja Reggaerekka (feat. Petri Nygård). Tuottajana kappaleella on toiminut Movetronista tuttu Jukka Tanttari.

”Oon aina ihaillut Pojun nerokkaita teksti- ja melodiakoukkuja. Meillä molemmilla on omat tunnistettavat tyylit ja oli tosi hieno fiilis saada yhdistettyä molempien vahvuudet tähän biisiin”, Lord Est hehkuttaa kollaboraatiota.

Se, vietetäänkö lyriikoissa vanhojentanssien jatkoja vai hieman kypsemmän väen illanistujaisia on kuulijan itsensä päätettävissä. Varmaa on, että juoma virtaa ja tuttu kikapoo-koukku lämmittää jokaisen lukionsa käyneen sydäntä. ”Muistan, että juttelimme puhelimessa, kun Poju esitteli mulle Vanhojen tanssien kertosäkeistön idean. Innostuin heti tekstin kaksoismerkityksestä. Siitä tuli paljon hauskoja muistoja omasta lukioajasta ja mielikuvia siitä miltä näyttäisi, jos me vanhat järjestäisimme nyt omat vanhojentanssit”, Lord Est kertoo.

Kuuntele Vanhojen tanssit tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat
Seuraa Lord Estiä: Instagram / Facebook / Twitter
Seuraa Pojua: Instagram / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt (Lord Est):
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi

Keikat (Poju):
Hannu Korhonen / Dex Viihde Agency
hannu.korhonen@dexviihde.fi
+358 44 064 7908

Keikat (Lord Est):
Krista Tammi / DT Events / Warner Music Live
krista.tammi@dtevents.fi
+358 44 974 8486