JulkaisutKaiku Recordings 13.01.2021

Oskr:n UMK-kappale Lie on nyt julkaistu

Traffic Island- ja Yournalist -yhtyeistä tunnetun laulajan kisabiisin kirjoittajien katalogista löytyy kappaleita mm. Selena Gomezille ja G-Eazylle

Kaiku Entertainmentin Oskr starttaa vuoden 2021 euroviisuhuuman julkaisemalla Uuden Musiikin Kilpailu -kisabiisinsä Lie kilpailijoista ensimmäisenä tänään torstaina 14.01. Pysäyttävää voimaballadia ovat kirjoittaneet artistin itsensä lisäksi suomalainen huipputuottaja Joonas Angeria ja yhdysvaltalainen David Pramik, jonka vaikuttavasta ansioluettelosta löytyy tuotantoja muun muassa Selena Gomezille, Bebe Rexhalle ja Rag’n’Bone Manille.

Lie on tarina siitä, miten tärkeissä tilanteissa ei saa avattua suuta ja kerrottua tunteistaan, vaan piiloutuu mieluummin oman ylpeytensä taakse. Biisi toimii muistutuksena niin itselle kuin toivottavasti kuulijoillekin, että etenkin tärkeissä tilanteissa totuus vie pidemmälle kuin sen väistely”, kertoo Oskr.

Oskr eli Oskari Ruohonen on Turusta kotoisin oleva pitkän linjan laulaja-lauluntekijä. Vahvat indie-juuret omaava Ruohonen on kerännyt kriitikoiden arvostusta Traffic Island– ja Yournalist -yhtyeiden solistina ja julkaissut aiemmin soolomateriaalia suomeksi. Lie on hänen ensimmäinen julkaisunsa uudella artistinimellä.

”Fiilis on huikea ja odottava. Saa nähdä, mitä kaikkea tämä hullu kevät tarjoaa. Tästä lähtee samalla uusi sooloura käyntiin ja en ainakaan heti keksi räjähtävämpää starttia sille. Tärkein juttu on kuitenkin päästä esittämään tämä biisi ja toivottavasti luomaan isoja fiiliksiä ihmisille”, Oskr hehkuttaa.

Kuuntele Lie tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuvat (kuvaaja: YLE / Mona Salminen)
Seuraa: Instagram / Facebook