JulkaisutKaiku Recordings 08.04.2020

Laura Voutilainen julkaisee uuden kiihkeän singlen Janottaa

Laura Voutilainen julkaisee kuplivasti flirttailevan singlensä Janottaa tänään torstaina 09.04. Edellisellä singlellään Silmät kiinni valtavasti radiosoittoa keränneen Lauran uusi kappale yhdistelee Miks ei ja Mä en kestä -megahittien viekoittelevaa hyväntuulisuutta häikäilemättömän poppiin tuotantoon. Tuottajana on toiminut aiemmin mainittujen hittien takaa löytyvä RAFAEL ja tekijätiimiin on kuulunut hänen ja Lauran lisäksi maamme kärkikyniin lukeutuva Tiina Vainikainen. ”Musiikillisesti läsnä on irrottelu, retroilu ja vaikutteet showmaailmasta yhdistettynä tämän päivän soundiin”, kertoo Laura kappaleesta.

Janottaa -kappaleen teksti kuvaa tilannetta, jossa toistuvien pettymysten jälkeen löytää toisesta ihmisestä jotain niin hyvää, ettei sitä osaa oikein uskoakaan. ”Biisin takana on ajatus, että jotain hyvää on tulossa, kupliva odotus ja samalla kuitenkin pieni jännitys siitä, voiko tämä olla totta. Saisinko ottaa hyvää vastaan? Elämänkokemukset saattavat välillä lannistaa, ja siksi ei luota aina hyvään. Kuitenkin sisällä huutaa: Janottaa!”, kuvailee Laura biisin sanomaa.

Laura Voutilaisen vuodesta on tulossa kiireinen vallitsevasta maailmantilanteesta huolimatta ja häneltä saadaan odottaa ennen kaikkea paljon uutta musiikkia. Lisäksi tulevaisuudessa siintävät tuomariston kapteenin pesti Nelosen All Together Now Suomi -ohjelmassa sekä Killer Queenin rooli We Will Rock You -musikaalissa. Molemmat on siirretty keväältä toistaiseksi vahvistamattomiin ajankohtiin. Vaikka vielä ei kukaan osaa ennustaa, missä merkeissä kesää vietetään, on yksi asia varmaa: Janottaa on tämän kesän riehumisbiisi, jos ei festareilla, niin sitten rannalla pienessä porukassa ja turvavälit muistaen!

Kuuntele Janottaa tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedotpromokuva
Seuraa: Instagram / Facebook

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi