Kaiku Recordings 23.03.2016

Dj-tuottajaduo KOI julkaisee debyyttisinglensä Temppeli

Dj-tuottajakaksikko KOI julkaisee debyyttisinglensä Temppeli 23. maaliskuuta. Elektronista tanssimusiikkia esittävän yhtyeen biisissä kuullaan vierailevana artistina huipputuottaja Jurekia, jonka laulusoundiin Tido ja Minna ihastuivat.

Me halutaan tuoda uusi kulma suomalaiseen rytmimusiikkiin ja yhdistää tarttuvat popkoukut tanssittaviin träkkeihin. Temppelissä kuuluu vahvasti 90-luvun brittiläisen housen ja garagen musiikillinen perintö, joka on meille yksi suurimmista vaikutteista. Temppeli on feel good -biisi, jota voivat fiilistellä niin rakkaansa jo löytäneet kotisohvillaan makailevat pariskunnat kuin vielä puuttuvaa palastaan klubin tanssilattialta etsivät rakkaudenjanoiset sinkutkin. Meille tärkeintä on tehdä musaa, joka saa hymyn huulille ja hyvän fiiliksen kuplimaan kehossa”, avaa Minna.

Emma Gaalassa Vuoden albumista, Vuoden popalbumista ja Vuoden iskelmäalbumista palkitun tuottaja Jurekin kalenteri täyttyy tällä hetkellä Antti Tuiskun, Jannan ja Lucaksen uusista tuotannoista. Silti kysytty tekijä halusi raivata tilaa aikatauluistaan KOI:lle:

Minna ja Tido soittivat mulle niiden tekemiä träkkejä ja ne oli mun mielestä niin next level -kamaa, että lähdin todella mielelläni feattaamaan biisiin. KOI on fresheintä uutta soundia Suomessa tällä hetkellä”, kommentoi Jurek.

Kuuntele single: Spotify / iTunes / Google Play
Pressikuvatwww.kaikuentertainment.fi/levymerkki