Viime viikon perjantaina Hullut asuu Kallios -debyyttisinglensä Universal Musicin kautta julkaissut Vilma Alina on kovassa nousukiidossa. Artistin ensimmäinen single voitti viime viikolla YleX:n Rytmibarometrin ja on kerännyt alle viikossa yli 50 000 katselua Youtubessa. 20-vuotias laulaja-lauluntekijä herätti tuoreeltaan myös musiikkikriitikko Ilkka Mattilan mielenkiinnon ja Mattila esittelikin kappaleen Nytin Hitin anatomia -juttusarjassa. Hullut asuu Kallios on otettu radioissakin hyvin vastaan ja kappale on soinut jo Radio Suomipopilla, Radio X3M:llä ja Radio Helsingissä. Tällä viikolla tuoretta suomipoppia drum’n’bass -biittiin sekoittava kappale komeilee Spotifyn listaaman The Finnish Viral Chartin 5. sijalla.

Vilma Alinalla on myös kiinteitä kytköksiä Kaiku Entertainmentiin, sillä hän on Kaiku Songs -kirjoittaja ja keikkamyynnissä Kaiku Agencyllä. Tällä hetkellä Vilma Alina työstää esikoislevyään yhdessä HIP Studioilla Kaikun oman tuottaja Ilkka Wirtasen (Reckless Love, Siru, Vesterinen yhtyeineen) kanssa.

Lisätiedot ja haastattelut:
Jannika Nyqvist
jannika.nyqvist@umusic.com
040 684 2029

Keikat:
Susanna Nykänen
susanna@kent.fi
050 336 3878

Katso tulokasartistin video Youtubesta ja tutustu singleen Spotifyssa.