JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 16.06.2022

Kiki julkaisee odotetun toisen singlensä Rodeo

Kansikuva - Kiki - Rodeo

Rodeo kertoo vapauttaan arvostavasta naisesta

Tänään, perjantaina 17.6., upea artistitulokas Kiki julkaisee odotetun toisen singlensä Rodeo. Kohtalokas Rodeo kertoo vapauttaan arvostavasta naisesta, jota rakkaus ei saa aloilleen.

”Vaikka Rodeo on itsetietoinen ja asenteellinen biisi, niin sen takana on myös haikeuden tunne siitä, et onko täällä sitä oikeaa mulle”, kertoo Kiki.

Kappale lähti syntymään yhdessä Leo Jupiterin kanssa, joka vastaa myös kappaleen jylhästä tuotannosta.

”Leo alkoi duunaamaan biittiä ja mä mietin elämää ja sitä, miksi rakkaus on välillä niin kuin rodeoo. Lähdin kirjottamaan auki sitä tunnetta, kun yrittää etsiä itseään vääränlaisista ihmisistä ja miten se päättyykin aina omatunnontuskiin ja sydänsuruihin. Siitä se sit lähti! Tehtiin nopee demo, joka jäi kummittelee mun päähän pitkäksi aikaa. Myöhemmin kaksi ihanaa, lahjakasta biisintekijää Vilma Lähteenmäki ja Tomi Saario hyppäsi messiin ja kirjoitettiin biisi yhdessä loppuun”, kuvailee Kiki Rodeon syntyprosessia.

Kikin debyyttisingle 666 julkaistiin lokakuussa 2021 ja se on ylittänyt Spotifyssa platinalevyyn oikeuttavan 4 miljoonan striimin rajapyykin. Kappale ylsi myös Spotifyn top 50-listan kärkikymmenikköön.

”Ihan hulluahan se on, miten eka sinkku lähtikin tolleen – en mä käsitä sitä vieläkään. Mut ihan älyttömän kiitollinen olo siitä! Ajattelin, et ehkä se julkaisujännitys vähän helpottaisi ensimmäisen jälkeen, mut olin väärässä! Jännittää tosi paljon, mut pelkästään hyvällä tavalla”, kertoo Kiki tunnelmistaan uuden julkaisun alla.

Kesällä Kikin voi nähdä ensimmäisellä festarikeikallaan Weekend Festivaleilla. Weekend järjestetään tänä vuonna Hämeenlinnassa ja Kiki nousee Kantolan tapahtumapuiston lavalle lauantaina 2.7.

Kuuntele Rodeo tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat (kuvaaja: Riia Grasshill)
Seuraa Kikiä: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454