JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 25.08.2023

Joonatan kertoo laastarisuhteesta singlellään Rebound

Kansikuva - Joonatan - Rebound

Omakohtainen kappale on alusta loppuun asti Joonatanin tekemä ja tuottama

Artisti-tuottaja Joonatan julkaisee tänään, perjantaina 25.8. kolmannen singlensä Rebound. Kappale kertoo nimensä mukaisesti eron jälkeisestä laastarisuhteesta, jossa hälytysmerkeistä huolimatta haluaa antaa juuri sitä, millä toinen pääsee yli edellisestä.

”Rebound-suhteen tavoitteena on täyttää eron jälkeinen tyhjiö. Usein se, joka on laastari, ei kuitenkaan maindaa olla siinä, koska se saa hyväksyntää ja mielihyvää toiselta. Rebound-suhteet yleensä perustuu seksiin ja ilman sitä suhde ei oo mitään. Biisin outro kun sä pääset yli, et enää tuu takas selittääkin hyvin, mistä tässä on kyse”, kertoo Joonatan.joo

Keväällä Joonatanin Instagram-seuraajat saivat äänestää parhaan useasta demosta, ja voittajaksi valikoitui Rebound. Kertosäe syntyi alle tunnissa Joonatanin kotistudiossa ja pysyi lopulliseen versioon asti samanlaisena.

”Kaikki mun biisit kumpuaa jostain alitajunnasta tai tarpeesta käsitellä jotain aihetta. Mulla oli alun perin toinen biitti tässä, mutta se alkoi kyllästyttää, niin tein yhtenä iltana uuden mun porukoitten sohvalla. Ekaan biittiin käytin aikaa 20 tuntia ja tähän lopulliseen 2”, kuvailee Joonatan biisin nopeaa syntyprosessia.

Kuuntele Rebound tästä.

Seuraa Joonatania: Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454