JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 28.06.2024

Artisti-tuottaja Joonatanin single käsittelee ikuista rakkautta

Kansikuva - Joonatan - Yli susta

Yli susta kertoo ikuisesta rakkaudesta, joka ei kuole, vaikka suhde on päättynyt

Artisti-tuottaja Joonatan julkaisee tänään perjantaina 28.6. viidennen singlensä Yli susta. Kappale kertoo ikuisesta rakkaudesta, joka ei ole kuollut, vaikka suhde on päättynyt. “Inspiraatio iski kolmelta aamuyöllä, kun en saanut unta ja selailin somea. TikTokissa tuli vastaan pätkä jonkun musatuottajan biitistä ja iski fiilis hyräillä siihen päälle jotain. Kirjoitin kertsin siinä samassa hetkessä ja menin heti äänittämään”, kertoo Joonatan.

Musiikkinsa alusta loppuun asti itse tekevä artisti tekee musiikkia vahvasti intuitio edellä. “Ensimmäinen versio, jonka tein yöllä, oli aika rage ja iso. Myöhemmin, pitkän pallottelun jälkeen, saatiin Heikin kanssa idea kokeilla pehmeempää soundia. Tein uuden popimman version ja rakastuin siihen. Tommi Kaukua oli just tehnyt aika samaa soundia HUGO:lle, niin pistin biisin vielä lopuksi hänelle, joka anto lisää tunnetta tuotantoon”,muistelee Joonatan.

 Joonatan on tunnettu parantavasta klubimusastaan ja tech-house vaikutteisesta tyylistään. Single Yli susta on kuitenkin uudenlainen taidonnäyte ja artisti kertookin: “Tein tän biisin radioon ja Top 50 -listalla soivaksi. Tuottajana haluun näyttää jengille, et teen muutakin ku technoo. Se on mun vahvuus”.

Kuuntele Yli susta tästä.

Seuraa Joonatania: Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Cecilia Jokela / Kaiku Entertainment
Cecilia@kent.fi
+358 44 597 0610