JulkaisutKaiku Recordings 24.09.2021

Jonne Aaron julkaisee uuden energisen singlen Olettamuksia

Olettamuksia on marraskuussa Ruudussa alkavan Koskinen -rikossarjan tunnusbiisi

Suomirock-legenda Jonne Aaron julkaisee uuden singlensä Olettamuksia tänään perjantaina 24.9. Luotto-aisapari Jimmy Westerlundin tuottama kappale on marraskuussa Ruudussa alkavan Koskinen -alkuperäissarjan tunnusbiisi. Kappaleesta julkaistaan tänään myös musiikkivideo, joka tarjoaa ensisilmäyksen tyylikkäästä rikossarjasta.

”Haasteellisinta oli tehdä kappale, joka sopii sarjan tematiikkaan, mutta toimii myös itsenäisenä teoksena. Mielestäni onnistuin siinä loppujen lopuksi hyvin. Erityisen tästä biisistä tekee myös se, ettei kyseessä ole rakkauslaulu, jollaisia multa on aiemmin totuttu kuulemaan”, kertoo Jonne kirjoitusprosessista. ”Olettamuksia on yksi menevimpiä kappaleita, mitä olen julkaissut.”

Singlen kakkosraitana kuullaan myös englanninkielinen sovitus kappaleesta nimellä Dance with Danger. Se on kansainvälistäkin suosiota keränneessä Negative -yhtyeessä uransa aloittaneen Jonnen ensimmäinen soolojulkaisu kyseisellä kielellä.

Dance with Danger:in tekeminen tuntui siltä kuin olisi noussut taas polkupyörän selkään. Kyseessä ei ole suoranainen käännös, mutta hain samaa aihepiiriä ja tunnelmaa kuin suomenkieliseen versioon. On hienoa päästä julkaisemaan pitkästä aikaa jotain myös kansainvälisille faneilleni”, Jonne hehkuttaa.

Kuuntele Olettamuksia tästä.
Katso Olettamuksia -musiikkivideo tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat
Seuraa Jonne Aaronia: Instagram / Facebook

Keikat:
Tommi Liimatainen / Hype Productions
tommi@hypeproductions.fi