JulkaisutKaiku Recordings 27.11.2020

Arja Koriseva yllättää tulkitsemalla Maj Karman hitin Ukkonen

Vain elämää -leirin viimeisenä päivänä pöydän päässä istuu Herra Ylppö

Arja Koriseva esittää kuluvan Vain elämää -kauden viimeisenä Herra Ylppöä juhlistavana artistipäivänä Maj Karma -yhtyeen suurimman hitin, vuoden 2006 saman nimisen albumin kappaleen Ukkonen. Arja riisuu runttaavin kitaroin etenevästä alkuperäisversiosta esiin pohdiskelevan pop-balladin, jonka esitys sisältyy lukuisia hienoja hetkiä sisältäneen kauden pysäyttävimpiin.

Kauden toinen kokoelma-albumi Vain elämää kausi 11 – Toinen kattaus on nyt ulkona CD:nä ja kaikissa striimipalveluissa. Vain elämää jatkuu ensi viikolla jopa kahden jakson voimin. Yllätysbiisit -jakso nähdään perjantaina 04.12. klo 20:00 ja Pelastakaa lapset -erikoisjakso lauantaina 05.12. klo 19:00. Kummassakin jaksossa kuullaan jokaiselta artistilta täysin uudet esitykset.

Kuuntele Ukkonen (Vain elämää kausi 11) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuvat
Seuraa: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi