JulkaisutKaiku Recordings 11.12.2020

Arja Koriseva esittää uuden version kappaleestaan Joulusauna

Vain elämää -ohjelman 11. kausi jatkuu Nelosella joulujaksoin

Arja Koriseva esittää Vain elämää -ohjelman 11. kauden ensimmäisessä joulujaksossa kappaleen Joulusauna, jonka alkuperäisversio löytyy hänen omalta vuoden 2011 albumiltaan Rakkaudesta jouluun. Joulu-traditioista suomalaisille rakkaimmasta kertova hyvän mielen kappale on viimeistään Vain elämään myötä koko kansan sydämet valloittanutta Arjaa omimmillaan.

Kauden toinen kokoelma-albumi Vain elämää kausi 11 – Toinen kattaus on nyt saatavilla CD:nä ja kaikissa striimipalveluissa. Vain elämää -kausi huipentuu toiseen joulujaksoon perjantaina 18.12. klo 20:00 Nelosella. Kauden kolmas ja viimeinen albumi Vain elämää kausi 11 – Joulukattaus julkaistaan digipalveluihin heti viimeisen jakson jälkeen.

Kuuntele Joulusauna (Vain elämää kausi 11) tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot / promokuvat
Seuraa: Instagram / Facebook