JulkaisutKaiku Recordings 18.12.2020

Arja Koriseva esittää jouluklassikon Ave Maria

Huippumenestyneen Vain elämää -ohjelman 11. kauden viimeinen joulujakso nähtiin Nelosella

Arja Koriseva esittää Vain elämää -ohjelman 11. kauden viimeisessä joulujaksossa Franz Schubertin sävellyksen Ave Maria. Arja on levyttänyt jouluisen klassikon aiemmin pianisti Jouni Someron säestämänä vuoden 2012 albumilleen Joulukirkossa. Uusi levytys kappaleesta on laulettu Vexi Salmen suomenkielisillä sanoilla ja sen harpuin ja huiluin koristeltu säestys antaa Arjalle vankan pohjan osoittaa paikkansa yhtenä Suomen taitavimmista vokalisteista.

Kauden kolmas ja viimeinen kokoelma-albumi Vain elämää kausi 11 – Joulukattaus on nyt saatavilla kaikissa digipalveluissa. Aiemmat kauden albumit Ensimmäinen kattaus ja Toinen kattaus nousivat kumpikin ilmestyessään Suomen Virallisen albumilistan kärkeen ja ovat saatavilla myös CD:inä hyvin varustetuista kaupoista.

Kuuntele Ave Maria (Vain elämää joulu) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa: Instagram / Facebook