JulkaisutKaiku Recordings 09.10.2020

Laulaja-lauluntekijä Frans Harju julkaisee debyyttisinglensä Ilman sua

Kaiku Recordingsin tuorein signaus laulaja-lauluntekijä Frans Harju julkaisee uuden singlensä Ilman sua tänään perjantaina 02.10. Komeaa ja välittömän samaistuttavaa rakkauslaulua ovat olleet Fransin kanssa kirjoittamassa huippukynät Tiina Vainikainen ja Kaisa Korhonen (mm. Elastisen Epäröimättä hetkeekään (feat. Jenni Vartiainen)). Frans on mega-suositun laulaja Mikko Harjun kaksoisveli ja hänen persoonallista ääntään on kuultu aiemmin Brädin vuoden 2019 singlellä T-paita.

Lyriikoissaan Ilman sua kertoo ajattoman tarinan suuresta rakkaudesta ja tekee sen harvinaisen pysäyttävällä tavalla. ”Olin päättänyt tehdä biisin, jossa on paljon toivoa, koska ajaudun jostain syystä hyvin helposti tekemään hieman toivottomia ja surullisiakin lauluja. Kertosäe syntyi hetkessä ja siihen ei ole tarvinnut sen koommin koskea”, muistelee Frans biisin syntyä. ”Biisi kertoo siitä, kun tahtoo enemmän kuin mitään pitää sen yhden ihmisen vierellään. Ei ole mitään niin aitoa ja syvällistä kuin rakkaus.”

Frans on tehnyt musiikkia koko ikänsä ja luonut aiemmin uraa mm. beatboxaajana. Musiikillisiksi vaikuttajikseen hän mainitsee sellaiset laulaja-lauluntekijät kuin Lauri Tähkä ja hänen tavoitteenaan onkin kirjoittaa ja laulaa lauluja, jotka puhuttelevat koko Suomen kansaa. ”Itselleni tällä biisillä on toinenkin merkitys: Mul ei oo mitään ilman musiikkia ja taidetta! En tahtoisi ikinä tehdä mitään muuta kuin musaa, enkä mitä tekisin ilman sitä”, kertoo Frans.

Kuuntele Ilman sua tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot / promokuvat
Seuraa: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi