JulkaisutKaiku Recordings 07.06.2024

Frans Harjun uusin single Muistan kaiken ammentaa suurista tunteista

Kansikuva - Frans Harju - Muistan kaiken
Kappale korostaa rakkauden merkitystä ja pukee sanoiksi artistin omia tunteita

Frans Harjun tänään, perjantaina 7.6. julkaisema single Muistan kaiken on tarttuva kappale, joka ammentaa sanomaa suurista tunteista, rakkauden merkityksestä ja elämän rajallisuudesta. Sielukkaana laulaja-lauluntekijänä tunnettu Frans Harju on tullut yleisölle tutuksi mm. hiteistään Minä sydän sinä, Muukalainen ja Ilman sua.

Olen viime aikoina pohtinut kovin paljon ajan kulua ja sen rajallisuutta. Mieleeni on noussut kysymyksiä siitä, mikä on lopulta tärkeää ja mikä todella merkitsee. Onko jotain, mikä säilyy ikuisesti? Päädyn aina samaan lopputulokseen: rakkaus ihmisten välillä. Uskon, että rakkaus voi kantaa ikuisesti tunteena ja muistona, jopa ajan tuolla puolen” Harju luonnehtii.

Muistan kaiken on kirjoitettu yhdessä monien rakastettujen kappaleiden takaa löytyvien lauluntekijöiden, Kaisa Korhosen ja Tidon kanssa.

“Kappale syntyi saumattomasti yhteistyössä Tidon ja Kaisa Korhosen kanssa. Kaisa on vuosien varrella muodostunut mun luottotekijäksi ja oli mahtavaa päästä työskentelemään nyt myös Tidon kanssa. Olin haaveillut pitkään työskentelystä hänen kanssaan ja sitä kannatti ehdottomasti odottaa, sillä biisistä muodostui ehdottomasti yksi omista suosikeistani”, Harju kommentoi.

Kuuntele: Muistan kaiken tästä.

Seuraa Frans Harjua: Instagram / TiktokFacebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com
+358 40 568 3242