JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 13.10.2023

Frans Harjun uusi single ’Tässä tää nyt on’ on edeltäjiään rouheampi rakkauslaulu

Kansikuva - Frans Harju - Tässä tää nyt on

Kappale kertoo varmuuden tunteesta, kun tietää löytäneensä oikean ihmisen

Radio-megahiteistään Muukalainen ja Minä sydän sinä tunnettu Frans Harju julkaisee tänään, perjantaina 13.10. seuraavan singlensä Tässä tää nyt on. Sydänkieliä lepattelevan suurieleisesti rullaava Tässä tää nyt on kertoo varmuuden tunteesta, kun tietää löytäneensä sen oikean ihmisen. Biisi kulkee eteenpäin kuin IC-juna Tampereelle, näyttäen Frans Harjusta räväkämmän puolen.

”Tää on nyt todellinen rakkausbiisi! Nyt ei enää minulle ominaisella tavalla kysellä, vaikeroida ja venkoilla. Laulussa loputtomalta tuntunut odotus ja taival todellista rakkautta etsien on viimein tulossa päätökseen sen oikean löydyttyä”, kuvailee Frans Harju.

Frans kirjoitti kappaleen yhdessä Aleksanteri Hakaniemen ja Jukka Jahnukaisen kanssa ja sen tuotannosta vastaavat Jonas Olsson ja Nelli Milan.

”Laulu syntyi, kun olin jo hetken pohtinut, että nyt olisi aika tehdä vähän energisempää kamaa, jossa ei enää vaimeilla liikaa. Biisissä pitäisi olla selkeästi eteenpäin kulkeva biitti, sanoma ja fiilis. Keskustelin rakkaan lauluntekijäystäväni Aleksanteri Hakaniemen kanssa asiasta, hän hiffasi mun kelat ja siitä se sitten syntyi! Ja olen tosi iloinen, että syntyi”, Frans kertoo.

Kuuntele Tässä tää nyt on tästä.

Seuraa Frans Harjua: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com
+358 40 568 3242