JulkaisutRähinä Records 01.04.2019

Brädi julkaisi perjantaina uuden kantripop-vaikutteisen singlen T-paita

Brädiltä julkaistiin perjantaina 29. maaliskuuta uusi single T-paita. Iloinen ja flirttaileva kappale on raikas sekoitus kantripoppia ja rappia. Pirteä banjolla makeutettu melodia on Jimi Pääkallon, Ellinoora Tuurin ja Samuel Kovankon käsialaa. Kertosäkeessä kuullaan Kaiun laulaja-lauluntekijää Frans Harjua.

T-paita on kevätauringon valaisema kappale, jossa pakenen tarinan sankarittaren kanssa meitä molempia ahdistavista pintabileistä Harley Davidsonilla vapauteen tavoitteena, että neito herää aamulla mun vierestäni, mun bändipaitaani pukeutuneena”, kertoo Brädi ja jatkaa: ”Pähkinänkuoressa biisi niputtaa ihastumisen ensifiiliksiä, nälvii väkinäisiä pönötysbileitä ja selkääntaputtelugaaloja, sekä rohkaisee karkaamaan kaasu pohjassa sinne, mihin sydän sanoo.”

T-paidan tekstit ovat ensimmäiset lyriikat, jotka kirjoitin mua rajusti riepotelleiden yksityiselämän myrskyjen jälkeen. Moni varmaankin odotti, että kirjoittaisin seuraavaksi jonkin riipaisevan avioerobiisin, mutta elämä on sikäli ihmeellistä, että kevätauringon alkaessa valaista työhuonetta, kynä lähtikin kirjoittamaan tällaista. Ilmeisesti aurinko paistaa siis myös sisäisesti”, iloitsee Brädi.

”Tämä onkin ensimmäinen kappale pitkään aikaan ilman hovituottajaani Henkka Lanzia, joten sikälikin biisissä puhaltavat freesit tuulet.”

Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram / Twitter

Keikkamyynti:
AJ Saarela / M-Eazy Music Live Oy
aj@meazymusic.fi