Julkaisut 01.02.2019

Tuure Boelius julkaisee tänään uuden tunteikkaan singlen Vihaan Rakastaa Sua

Kansikuva - Tuure Boelius - Vihaan rakastaa sua

Tuure Boelius julkaisee tänään perjantaina 1. helmikuuta uuden vahvoja tunteita käsittelevän singlen Vihaan Rakastaa Sua. Kappaleen tekijätiimiin lukeutuvat itse artistin lisäksi Olli Äkräs ja Vilma Lähteenmäki.

”Vaikka olenkin ollut osana myös edeltävien biisieni tekoprosesseja, niin tällä kappaleella pääsin vihdoin itse oikeasti kirjoittamaan sanoituksia. Kirjoittajana kehittyminen on mulle todella tärkeää ja koen nyt päästessäni syvemmälle osaksi kappaleen luomista sen tekevän tästä mulle vielä entistäkin tärkeämmän ja henkilökohtaisemman biisin”, kertoo Tuure Boelius.

Vihaan Rakastaa Sua on tanssittava itkuvirsi – Rakkauslaulu siitä, miten parisuhteen jälkeen toinen jää vielä rakastamaan toista ja vihaa sitä tunnetta.”

Artistin täysi-ikäistyttyä myös tuotannossa siirrytään askel kohti suuremmalle yleisölle suunnattua musiikkia.

”Tämä biisi on melko erilainen verrattuna aikaisempaan tuotantooni ja tällä siirrytäänkin lähemmäksi laajempaa yleisöä. Vaikka biisi voitaisiinkin luokitella valtavirtamusiikiksi ei siitä silti jää uupumaan Tuuremaista twistiä. En halua tehdä kappaleita jotka ovat kuin lämmintä lehmänmaitoa.”

Tuure Boeliuksen edellinen singlejulkaisu Naiivi nousi Spotifyn Suomen TOP 50 -listalla upeasti neljännelle sijalle ja on ollut aktiivisessa radiosoitossa. Myös Lätkäjätkä-Ville nousi heti julkaisupäivänä Spotifyn Suomen Top 50 -listan sijalle 4 ja on striimannut kultaa. Single Eikö Sua Hävetä on ylittänyt Spotifyssa kultaan oikeuttavan 2 miljoonan striimin rajan.

Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa Tuurea: Facebook / Instagram

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com