JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 10.05.2024

Roope Salminen & Koirat tarjoaa vaihtoehdon perinteisille tsemppibiiseille

Kansikuva - Roope Salminen & Koirat - Alright

Alright kertoo siitä valheesta, mitä joudun itselleni usein hokemaan – että kaikki varmasti järjestyy”

Roope Salminen & Koirat julkaisee tänään perjantaina 10.5. singlen Alright. Vaikka kappaleella lauletaan ”every little thing’s gonna be alright”, tarjoilee biisi voimalauseensa pienellä twistillä ja epäilyksen jälkimaulla. Miksei voisi iloita siitä, että on ”viikon paras torstai”?

”Mulle Alright kertoo siitä valheesta, mitä joudun itselleni usein hokemaan – että kaikki varmasti järjestyy. Ei mikään oikeasti suojele juuri minua universumin kylmältä sattumanvaraisuudelta, mutta en ole vielä koskaan ollut tilanteessa, jossa ei kannattaisi silti uskoa, että kyllä tämä jotenkin järjestyy. Maailma on epäreilu ja epätäydellinen. Usein en keksi syytä luottaa siihen, että kaikki menee hyvin. Mutta ajattelen, että minun on parasta keskittyä niihin asioihin, mihin voin itse vaikuttaa ja muilta osin opetella luottamaan siihen, että kaikki järjestyy”, kertoo Roope Salminen.

Bändin jatkuva suosio ei juurikaan tsemppipeukkuja kaipaile, vaan tauon jälkeisistä onnistumisista Sen pituinen se (feat. Kiki) kurottelee tuplaplatina-rajaa ja Teflon Brothersin ja STIG:in kanssa työstetty, todennäköisyyksiä vastaan isoksi radiohitiksi noussut Vituiks Män platinastatusta. Edellämainittuja hittejä ja uutta singleä yhdistää ainakin se, että kaikkien kolmen kappaleen tekijätiimistä löytyy Roope Salminen sekä Koirat-bändikaveri Iivari Suosalo. Heidän lisäkseen Alrightin kirjoittajiin kuuluvat palkittu australialaisartisti Cody Simpson, OneRepublic-yhtyeen ex-jäsen Jerrod BettisKaisa Korhonen, Jarkko Meretniemi, Joonas Lahtinen sekä Joonas Angeria, joka on myös tuottanut kappaleen.

”Biisiä hiottiin todella pitkään ja isolla tiimillä. Kertosäe valmistui parissa tunnissa, mutta tarvittiin monia viisaita sieluja ratkomaan, mikä on parasta mitä sillä kertsillä voi tehdä. Oon niin ylpeä kaikista tekijöistä. Kiitos, että sain tehdä teidän kanssa jotain erityistä”, kiittelee Roope.

Kuuntele Alright tästä.

Seuraa Roope Salminen & Koirat -yhtyettä: Instagram / TikTok / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Matti Kaunisvesi / Live Nation
matti.kaunisvesi@livenation.fi
+358 40 3518848