JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 14.06.2024

Elias Kaskinen julkaisee Meist ei tuu frendei-singlen

Kansikuva - Elias Kaskinen - Meist ei tuu frendei - Kuvaaja: Eero Oikarinen

 Rentoihin kesäiltoihin sopiva biisi kertoo vastustamattomista tunteista

Elias Kaskinen julkaisee tänään, perjantaina 14.6. Meist ei tuu frendei-singlen. ”Biisi kertoo kahden ihmisen tarinan, jotka yrittävät pysyä ystävinä, mutta huomaavat jatkuvasti ajautuvansa takaisin vanhoihin tapoihin ja tunteisiin. Kappale käsittelee sitä, kuinka vaikeaa on säilyttää pelkkä ystävyyssuhde, kun taustalla on voimakkaita tunteita ja menneisyyttä”, luonnehtii Elias.

Kappaleen teksti sai inspiraationsa artistin omista kokemuksista. “Oon pyörittänyt biisin ideaa jo kauan ja kirjoittanut vuosien varrella pari julkaisematonta biisiaihiota samasta teemasta. En ollut mihinkään versioon tyytyväinen, joten lopulta palasin paperin ääreen yhdessä Kaisa Korhosen kanssa, jolloin kappale sai viimein lopullisen muotonsa. Halusimme luoda rehellisen ja tunteikkaan kappaleen, joka resonoi kuulijoihin”, Elias kiteyttää.

Meist ei tuu frendei-single on hyvää esimakua tulevasta, sillä Kaskinen työstää parhaillaan uutta albumia. Musiikillisesti uusin single yhdistää pop-elementtejä lattarirytmeihin, mikä tuo kappaleeseen uudenlaista, kevyempää tunnelmaa. “Oon innoissani tästä suunnasta, sillä se avaa minusta uuden musiikillisen ulottuvuuden. Toivon sen ilahduttavan vanhoja ja uusia kuulijoitan” fiilistelee Elias.

Kappaleen on tuottanut Anin ja Mirellan hittituottaja Aleksanteri Hulkko yhdessä Olli Äkräksen kanssa.

Kuuntele Meist ei tuu frendei tästä.

Seuraa Elias Kaskista: Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Cecilia Jokela / Kaiku Entertainment
cecilia@kent.fi
+358 44 597 0610

Keikkamyynti:
Niina Jalonen / Warner Music Live