JulkaisutRähinä Records 01.06.2018

Nelli Matulalta energinen rakkauslaulu ”Et Oo Menos Minnekään”

Nelli Matula julkaisi uuden singlen Et Oo Menos Minnekään 30. toukokuuta. Biisi kuvaa rakastumisen ensihuumaa artistille omaleimaisella leikkimielisellä tavalla.

”Tarina kertoo mulle ominaiseen humoristisen itseironiseen tyyliin siitä, millaista on, kun on oikein täysillä ihastunut toiseen”, kertoo Matula kappaleesta: ”Halusin leikitellä parisuhteen alkuvaiheen fiiliksillä. Sillä, kun ei oikein millään meinaisi saada toisen läsnäolosta tarpeekseen. Tekisi vain mieli linnoittautua yhteiseen piilopaikkaan kuhertelemaan, eikä päästää toista lähtemään töihin tai edes kauppaan. Kappale on samalla hauska ajatusleikki kaikesta, mitä oman ihastuksensa kanssa haluaisi tehdä. Vaikkei koko parisuhdetta olisi edes olemassa muutoin kuin omissa suloisissa päiväunelmissa. Kuten usein muissakin lauluissani ja teksteissäni, kertoja ei tässäkään ole passiivinen kohde, vaan on itse aktiivisesti ohjaksissa.”

Kappale on tehty yhdessä huipputuottajien Minna Koiviston ja Tidon sekä laulaja-lauluntekijä Vilma Alinan kanssa.

Artistin vuonna 2016 julkaistu Lemmikki-single on ylittänyt platinaan oikeuttavan 4 miljoonaa striimiä Spotifyssä. Lemmikki-musiikkivideo on saavuttanut huikeat 3,8 miljoonaa katselua Youtubessa.  Debyyttisingle Kato Vaan (2016), Tyynysotaa (2017) sekä artistin viimeisin singlejulkaisu Tää Ei Oo Ohi (2017) ovat kaikki striimanneet Spotifyssä kultaa.

Tällä hetkellä Nelli odottaa innolla kesän keikkoja ja valmistelee tulevaa albumiaan.

Kuuntele uusi single ”Et Oo Menos Minnekään” täältä

Seuraa:
Nelli Matula Facebook
Nelli Matula Instagram
Nelli Matula Snapchat: Nellimatula

Lataa: promokuva