JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 20.10.2023

Diandra palaa oman musiikin pariin Night in Paris -singlellä

Kansikuva - Diandra - Night in Paris

Menevä popkappale vie Pariisin villiin yöhön

Suomalaisten suosikkilaulaja Diandra laittaa uuden vaihteen silmään ja julkaisee tänään, perjantaina 20.10. omaa, uutta musiikkia! Diandran paluusingle Night in Paris vie nimensä mukaisesti rakastavaisten pääkaupungin Pariisin villiin yöhön. Diandraa on kuultu jo aiemminkin tänä vuonna Asteen striimipalveluiden top-listoilla viihtyneen Köyhä laulaa -singlen feat-artistina.

”Tosi hauskaa ja jännittävää julkaista omaa musaa pitkästä aikaa. Kesällä julkaistu Köyhä laulaa -biisi Asteen kanssa oli tosi ihana juttu ja nyt on kiva julkaista lisää”, kertoo Diandra.

Artisti on kirjoittanut kappaleen yhdessä Hanna Johteen ja RAFAEL:in kanssa, joka myös vastaa biisin modernista tuotannosta.

”Menevää poppia on ainakin tämä biisi! Kiva julkaista se tähän väliin, kun pikkujoulukausi on alkamassa. Biisi kertoo heittäytymisestä, toivottavasti se saa ihmiset hyvälle tuulelle ja tanssimaan”, toivoo Diandra.

Loppuvuonna Diandra keikkailee ahkerasti mm. Kerran joulukuun aikaan -joulukiertueen merkeissä ja kuvaa rakastetun Elämäni Biisi -tv-ohjelman viidettä kautta.

Kuuntele Night in Paris tästä.

Seuraa Diandraa: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Vesa Puukari / Sony Music Live
vesa.puukari@sonymusic.com
+358 40 668 5748