JulkaisutKaiku Recordings 13.05.2021

Frans Harju julkaisee koskettavan rakkauslaulun Minä sydän sinä

Kansikuva - Frans Harju - Minä sydän sinä

Iskelmäpopin nouseva tähti kertoo uudella singlellään tarinan menetyksestä ja rakkauden lujuudesta

Laulaja-lauluntekijä Frans Harju julkaisee tänään perjantaina 14.5. uuden singlensä Minä sydän sinä. Kappaleessa käsitellään romanttisen ihmissuhteen elinkaarta ja sitä, kuinka rakkaus säilyy, vaikka toisen menettää. Koskettava rakkauslaulu on kirjoitettu yhteistyössä Aleksanteri Hakaniemen ja Olli Äkräksen kanssa, joista jälkimmäinen vastaa myös tuotannosta.

Minä sydän sinä on elämänmittainen tarina kahden tavallisen ihmisen ainutlaatuisesta rakkaudesta ja sen kaikista tärkeimmän henkilön menetyksestä. Elämän ainoa rakas poistuu ja mielen täyttää haikeus. Rakkaus kuitenkin jää ja yhteisiä hetkiä muistellaan lämmöllä. Mielestäni kappaleessa kuvaillaan hienosti perinteistä suomalaista arkimaisemaa rakkauslaulun muodossa”, artisti kuvailee.

Debyyttisinglensä Ilman sua viime vuoden lopulla julkaissut Frans on saanut tähän mennessä poikkeuksellisen hyvän vastaanoton radiotaajuuksilla ja musiikin suoratoistopalveluissa. Hänen visionsa onkin tehdä musiikkia, joka puhuttelee koko Suomen kansaa.

Kuuntele Minä sydän sinä tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Liisa Valonen)
Seuraa Frans Harjua: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi