JulkaisutRähinä Records 19.03.2021

Uniikin uudella singlellä feattaa laulajalupaus Nuppu Oinas

Kansikuva - Uniikki - Museo (feat. Nuppu Oinas)

Kovassa nosteessa olevan rap-artistin uusi kappale Museo (feat. Nuppu Oinas) osoittaa arvostusta elämää ja rakkautta kohtaan

Rähinä Recordsin Uniikin uusi single Museo (feat. Nuppu Oinas) jatkaa tunteikasta linjaa edellisen menestyssinglen Ehjää (feat. TUULI) vanavedessä. ”Museo kertoo siitä, kuinka meidän tulisi arvostaa elämän pieniä asioita, eikä pitää niitä itsestäänselvyyksinä. Myös rakkauden voi löytää, kun pitää silmät auki ja keskittyy ympäristöönsä”, artisti kertoo.

Feattaajana kuullaan viime vuonna ensimmäiset julkaisunsa artistina tehnyt ja hulvattomasta TikTok-sisällöstään tunnettu Nuppu Oinas. ”Nuppu löytyi TikTok-videolta, jolla hän upeasti duetoi Figaron ja Vesalan Kaks toisillemme hellää -kappaletta. Nuppu on todella ammattitaitoinen ja hänen lauluäänensä on varmasti yksi uniikeimmista mitä tässä maassa löytyy!”, Uniikki hehkuttaa. Myös Nuppu on hyvin innoissaan mukana olostaan julkaisulla: ”Tuntuu ihan superilta! Tää on mulle iso juttu ja sen myötä olenkin jo ehtinyt itkeä ja nauraa kiitollisuudesta.”

Uniikki julkaisi viime vuoden lopulla elämäkertansa Uniikki elämä ja hänet nähdään kilpailemassa ensi kuussa Nelosella starttaavalla Farmi Suomi -sarjan toisella kaudella. Joulukuussa 2021 julkaistu edellinen single on striimannut kultaa ja nousi Spotifyn Top 50 -listan sijalle 4.

Kuuntele Museo (feat. Nuppu Oinas) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: JoonaGraphics)
Seuraa Uniikkia: Instagram / Facebook / TikTok
Seuraa Nuppu Oinasta: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi