JulkaisutKaiku Recordings 08.02.2019

Tuure Boeliuksen Vihaan Rakastaa Sua -musiikkivideo julkaistaan tänään

Kansikuva - Tuure Boelius - Vihaan rakastaa sua

Tuure Boeliuksen uudelle Vihaan Rakastaa Sua -singlelle julkaistaan tänään musiikkivideo. Näyttävä ja tunteikas video kuvastaa onnistuneesti tarinaa singlen takana. Vakavamielisestä aiheesta huolimatta ei videolta jää uupumaan säihkettä ja kimallusta.

”Mielestäni video onnistuu toimittamaan biisin kertoman tarinan ja sen sisältämä tunnelataus välittyy katsojalle asti. Vaikka teema onkin surumielinen, ei olla kuitenkaan unohdettu säihkettä, jota haluan aina mukaan kaikkeen mitä teen. Glitteriä nähdään siis paljon! Halusimme mukaan myös tanssia, koska se on minulle rakas harrastus ja nautin siitä suuresti”, kuvailee Tuure Boelius.

”Kuvauksissa oli super hauskaa, ja todella pitkä päiväkään ei tuntunut missään, sillä meillä oli ihan huippu tiimi”, hehkuttaa Tuure Boelius, ja jatkaa: ”Erityiskiitokset kuvaaja Toni Karénille, joka loi tämän upean videon!”

Upean musiikkivideon ohjauksesta, käsikirjoituksesta, kuvauksesta ja leikkauksesta vastaa Toni Karén. Videon koreografina toimii Reija Wäre ja tuotannosta vastaa Oona Tuukkanen. Näyttävä meikki on Aarni Mikkolan käsialaa.

Tuure Boeliuksen 1. helmikuuta julkaistu Vihaan Rakastaa Sua -single debytoi suoraan Spotifyn TOP 50 -listan kolmannelle sijalle. Artistin singlejulkaisut Naiivi  ja Lätkäjätkä-Ville nousivat Spotifyn Suomen TOP 50 -listalla upeasti neljännelle sijalle ja ovat molemmat olleet radiosoitossa. Lätkäjätkä-Ville ja Eikö Sua Hävetä -singlet ovat ylittäneet Spotifyssa kultaan oikeuttavan 2 miljoonan striimin rajan.

Katso musiikkivideo tästä.
Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com