JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 01.12.2023

Ramses II julkaisee pikkujouluja vauhdittavan Öis-kappaleen

Kansikuva - Ramses II - Öis

Öis on Ramses II:n ensimmäinen rakkauslaulu

Kansansuosioon Villieläin-hitillään noussut Ramses II julkaisee tänään, perjantaina 1.12. pikkujouluja vauhdittamaan ensimmäisen rakkauslaulunsa Öis.

”Niin, onko tämä todella Ramseksen ensimmäinen rakkauslaulu? Oma fiilis on, että myös Villieläin pyörii samojen teemojen ympärillä, vaikka on tietysti biisinä ihan erilainen. En kuitenkaan lähtenyt tekemään kappaletta ajatuksella, että ”nyt pitää tehdä rakkauslaulu”. Kun biisin kertosäe lähti hahmottumaan, oli kuitenkin jo selvää, mikä tämän kappaleen aihe tulisi olemaan”, kertoo Ramses II.

Suomen omaehtoisimman poptähden uusin single on syntynyt samalla kahden hengen tiimillä kuin edeltävätkin Ramses-julkaisut, mukaan lukien viidettä platinalevyään metsästävä Villieläin.

”Biisi syntyi aika lailla samalla tavalla, kuin muutkin Ramses-biisit. Olemme viettäneet tuottajani Santtu Okkosen kanssa aikaa studiossa valtavia määriä kesän kiertueen jälkeen ja biisejä on syntynyt paljon. Öis kertoo tarinaa henkilöstä, joka on epätoivoisesti kiintynyt toiseen. Tarinan hahmo kokee, ettei pysty toimimaan tai elämään elämäänsä ilman tätä rakastamaansa henkilöä. Lopulta hän viettää päivänsä ainoastaan toista ikävöiden. Ikävästä tulee niin rutiininomaista, että kertoja vertaa sitä hänen päivätöihinsä”, kuvailee Ramses II.

Tiiviin keikkavuoden lopun Ramses II aikoo viettää pääosin studiossa, keskittyen edelleen uuden musiikin tekemiseen.

”Olen tosi iloinen, että pääsen taas pitkästä aikaa julkaisemaan musiikkia Ei tässä kai muuta, kuin ihanaa joulun odotusta kaikille ja toivottavasti uusin biisi maistuu ihmisille”, artisti toivoo.

Kuuntele Öis tästä.

Seuraa Ramses II:sta: Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com
+358 44 088 7990