JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 30.06.2023

Kikin tulikuuma single Sokerii tuo veden kielelle

Kansikuva - Kiki - Sokerii (feat. Senya)

Makeannälkää lisää entisestään rap- & R&B-artisti Senya

Kotimaisen popin kirkkaimpiin nouseviin tähtiin kuuluva Kiki julkaisee tänään, perjantaina 30.6. tulikuuman Sokerii-singlen. Sokerii tuo veden kielelle ja makeannälkää lisää entisestään rap- & R&B-artisti Senya. Kappale syntyi yhdessä huipputiimin kanssa, johon kuului mm. Kikin luottotuottaja Leo Jupiter, jonka kanssa Kiki työstää syksyllä ilmestyvä esikoisalbumiaan.

”Työstettiin Sokerii yhdessä biisinkirjoittaja Tomi Saarion ja tuottajien OP Beats ja Leo Jupiter kanssa. Lisäksi tuottaja Joonas Angeria taikoi mun laulut kuulostamaan hyvältä! Upea tiimi! Mä koko ajan kuulin, että tää biisi kaipaa boss-energiaa. Rakastan Senyan asennetta ja tapaa tehdä, joten halusin ehdottomasti hänet messiin ja ihanaa, et Senya innostui! Hän herätti biisin ihan eri tavalla eloon”, hehkuttaa Kiki.

666-tuplaplatinahitistään tunnetun Kikin neljäs single näyttää hänestä uuden puolen, kun tavaramerkiksi muodostunut tummanpuhuvuus jätetään hetkeksi taka-alalle. Kappaleen reggaetonrytmiikka vie tanssimaan kuumaan kesäyöhön ja tunnelman sinetöi kahden vahvan naisartistin välinen energia.

”Haluan jättää kuulijalle varaa tulkita biisiä just niin kuin sen haluaa kuulla! Rakkaudesta ja intohimosta tämäkin biisi kertoo, mut tällä kertaa tunnelma on vähän kevyempi. Tää on ehdottomasti mun albumin biiseistä positiivisimmasta päästä ja on kiva näyttää myös toista puolta itsestään!”, kertoo Kiki.

Kuuntele Sokerii tästä.

Seuraa Kikiä: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi