JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 29.09.2023

Kikin Kuka itkee nyt kertoo toksisesta suhteesta irtautumisesta

Kansikuva - Kiki - Kuka itkee nyt

Kappale on viimeinen singlelohkaisu ennen artistin debyyttialbumia

Tänään, perjantaina 29.9. Kiki julkaisee viidennen singlensä Kuka itkee nyt. Edellisen, tanssittavamman Sokerii (feat. Senya) -singlen jälkeen nouseva poptähti Kiki palaa tällä julkaisulla jälleen dark modeen. Kuka itkee nyt on myös viimeinen singlelohkaisu ennen artistin myöhemmin syksyllä ilmestyvää debyyttialbumia.

Tuplaplatinaa striimanneella 666-singlellään yleisön mielenkiinnon herättänyt Kiki heijastelee musiikissaan vahvana naisena olemista, johon kuuluu erottamattomasti herkkyys. Kuka itkee nyt -kappaleen hän kirjoitti vaikeasta parisuhteesta ja siitä irtautumisesta. Kohtalokassoundinen erobängeri on kirjoitettu yhdessä Jaakko Kiurun ja kappaleen tuottajan Leo Jupiterin kanssa.

Kuka itkee nyt kertoo toksisen suhteen ja eron jälkeisestä voimaantumisesta pieni pilke silmäkulmassa. Siitä, kun tajuaa ja oppii sen, mitä oikeasti ansaitsee. Kun kelailee elämää taaksepäin, tulee niitä hetkiä, kun miettii, mitä kaikkea sitä onkaan hyväksynyt ja sietänyt. Niissä hetkissä on kiva vähän ajatella et ”kuka itkee nyt” tai laulaa se täysiä”, kertoo Kiki.

Kuuntele Kuka itkee nyt tästä.

Seuraa Kikiä: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi