JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 03.03.2023

Kiki julkaisee tiivistunnelmaisen Sido Mut -singlen pysäyttävän musiikkivideon kera

Kansikuva - Kiki - Sido Mut

Rakkaudesta, antautumisesta ja luottamuksesta kertova kappale nostattaa kylmät väreet

666 -hitistään tunnettu artisti Kiki julkaisee tänään, perjantaina 3.3. upean Sido Mut -singlen. Debyyttisingle 666 on hiljattain striimannut tuplaplatinaa ja yhdessä Roope Salminen & Koirat -yhtyeen kanssa tehty Sen pituinen se platinaa.

Sido Mut kertoo rakkaudesta, antautumisesta ja luottamuksesta tavalla, joka nostattaa kylmät väreet. Lyriikka viipyilee kivun ja nautinnon taitekohdissa ja kohtalonomaisen soundimaailman täydentää Kikin puhutteleva lauluääni.

Sido Mut kertoo hullusta rakkauden tunteesta ja siitä, miten hiton pelottava asia se oikeasti on. Sun pitää antaa itsestäsi niin paljon – olla auki, haavoittuvainen ja vaan heittäytyä sen mukaan, jos haluu saada siitä kaiken irti. Sä annat sun sydämen jonkun toisen käsiin ja vaan toivot, että se pitää siitä huolta”, kuvailee Kiki.

Sido Mut -kappaleen tekijöihin kuuluu Kikin itsensä lisäksi Niko Salmela ja Jukka Jahnukainen, joista jälkimmäinen on myös tuottanut kappaleen yhdessä Leo Jupiterin ja Heikki Puhakaisen kanssa.

”Me oltiin itse asiassa oltu monta päivää jumissa yhden toisen biisin kanssa, kun löysin mun muistiinpanoista ”Sido Mut” -titlen. Niko otti skeban käteen, Jukka alkoi fiilistelemään tuotantojuttuja ja kirjoitettiin kertsi varmaan alle puolessa tunnissa valmiiksi. Tuntui heti, että tässä on jotain spessua!”, kertoo Kiki kappaleen synnystä.

Singlen julkaisupäivänä ilmestyy myös pysäyttävä, kaunista shibari-sidontaa sisältävä musiikkivideo, jonka on ohjannut mm. Erika Vikmanin Syntisten pöytä -videosta tunnettu JIRINA.

Kuuntele Sido Mut tästä.

Katso Sido Mut -musiikkivideo tästä.

Seuraa Kikiä: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi