Julkaisut 06.05.2024

Kaiku Entertainment hakee markkinointiharjoittelijaa syyskaudelle 2024

Haemme markkinointiharjoittelijaa musiikkiyhtiö Kaiku Entertainmentin syyskaudelle 2024!

Olemme Suomen suurin riippumaton musiikkiyhtiö ja toimimme kotina kymmenille maamme kärkiartisteille ja -laulunkirjoittajille, tulevaisuuden supertähdistä koko kansan rakastamiin legendoihin. Yhtiöömme kuuluvat levymerkki Kaiku Recordings ja kustantamo Kaiku Songs. Lisäksi vastaamme Rähinä Records -levy-yhtiön uuden musiikin julkaisutoiminnasta.

Markkinointiharjoittelijana avustat Kaiun markkinointitiimiä sen päivittäisissä työtehtävissä, painottuen sosiaaliseen mediaan ja muihin digitaalisiin alustoihin. Lisäksi harjoitteluusi tulee kuulumaan mm. erilaisia yleisiä toimistotehtäviä. Haemme soveltuvaa koulutusta käyvää opiskelijaa, joka tekisi Kaiulla opintoihinsa kuuluvan työharjoittelun. Harjoittelusta maksetaan kuukausittainen korvaus.

Hakijalta toivomme:
– Kiinnostusta musiikkialan ja sosiaalisen median ilmiöitä kohtaan
– Kokemusta sosiaalisen median sisällöntuotannosta (TikTok, Instagram) ja esim. CapCutin käytöstä
– Oma-aloitteisuutta ja hyvää tilannetajua
– Sujuvia viestintätaitoja
– Mm. Office 365- ja Adobe Creative Suite -ohjelmistojen hallinta katsotaan eduksi

Lisätietoja: Jos harjoittelu kuulostaa sinusta kiinnostavalta, jätä hakemus ja CV 17.5.2024 mennessä titta@kent.fi ja cc: sofia@kent.fi.  Lisätietoja saat halutessasi sähköpostitse Titta Nevalalta, titta@kent.fi.

Harjoittelukorvaus: Harjoittelusta maksetaan kuukausittainen korvaus.

Työn laatu: Harjoittelu, kesto 6kk, 19.8.2024-19.2.2025. Aikataulua voidaan tarvittaessa tarkastella harjoittelijan opintopisteiden ja opintokokonaisuuden mukaisesti.

Sijainti: Helsinki, Suomi.

Hakuaika: Hakuaika 6.5.-17.5.2024. Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.