JulkaisutRähinä Records 08.12.2023

Elastinen ja Käärijä kruunaavat vuoden kreisibailu-anthemilla Toiset samanlaiset

Kansikuva - Elastinen - Toiset samanlaiset (feat. Käärijä)

Duo, jota emme osanneet odottaa, mutta jonka ehdottomasti tarvitsemme!

Nyt tulee duo, jota emme osanneet odottaa, mutta jonka ehdottomasti tarvitsemme! Spotifyn Top 10:ssä viime kuukausina alati ravannut Elastinen kruunaa upean vuotensa kollabolla, joka ei jätä paljon kyselyn varaa. Pikkujoulunsa viime tippaan jättäneet tekivät oikean valinnan, sillä Toiset samanlaiset -lekan energinen tuotanto ja kansallisaarre Käärijän sekopäisen räjähtävä vierailu eivät jätä muita vaihtoehtoja kuin liittyä krebaamaan.

Toiset samanlaiset syntyi Lapin biisileirillä alkuvuodesta -23 Jukka Immosen ja RZY:n kanssa. Vähän kesti saada biisi valmiiksi, koska tuntui, että tää biisi on niin erikoinen, että tähän tarvitsee saada joku vielä mukaan”, kertoo Elastinen.

Onnekas kohtaaminen festarikesässä loksautti biisin palaset kohdalleen ja kappale sai nykyisen muotonsa, kun täydellinen feattaaja löytyi legendaarisesta Simerockista.

”Käärijän kanssa kohdattiin loppukesästä Rovaniemellä ja tutustuttiin, oli hauska ilta Simerockissa ja juteltiin paljon. Kotiin palattua mulla nousi tää demo mieleen ja mä ajattelin, et Käärijähän vois syttyä tästä! Lähetin sen sitten hänelle ja hän innostui välittömästi. Sen jälkeen ollaan syksy koetettu sovittaa yhden kiireisen ja yhden erittäin kiireisen miehen aikatauluja yhteen, ja saatiin tää onneksi maaliin vielä tämän vuoden puolella!”, hehkuttaa Elastinen.

Toiset samanlaiset (feat. Käärijä) päättää Elastisen menestyksekkään vuoden. Kultarajaa Spotifyssa hätyyttelevä Pimee (feat. BESS) on radiolistan paalupaikalla ja Aaltoi päin (feat. Jami Faltin) nousi heti ilmestyttyään Spotify top 5:een. Elastinen on myös tehnyt pitkin vuotta upeita featteja, kuten Grammy-ehdokkuuksia pokkailleen huipputuottaja MD$:n Rajal (feat. Ibe, Ares, Elastinen) ja vitunleijan Meidän pöytä (feat. Cledos, Elastinen). Ensi vuoden alussa Elastinen nähdään tuttuun tapaan myös the Voice of Finland -ohjelman tuomarin tuolissa.

Kuuntele Toiset samanlaiset tästä.

Seuraa Elastista: Instagram / TikTokFacebook / Nettisivut
Seuraa Käärijää: Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt Elastinen:
Titta Nevala / Rähinä / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt Käärijä:
Nirananda Lanki / Monsp / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Keikkamyynti Elastinen:
Mika Sorola / Fullsteam Agency
mika@fullsteam.fi
+358 44 269 6072

Keikkamyynti Käärijä:
Mikko Korpi / Warner Live
mikko.korpi@warnermusic.com