JulkaisutKaiku Recordings 21.06.2024

DJ Oku Luukkainen, Petri Nygård sekä Pasi ja Anssi julkaisivat juhannuksen kovimman bailubiisin

Kansikuva - DJ Oku Luukkainen - Supersankari (feat. Petri Nygård & Pasi ja Anssi)

Supersankari-singlen tuotannosta vastaa klassikkoduo Millionaire Men

Shanghain valot (feat. Spekti & Annika Eklund)– sekä Yksi Sydän (feat. Katri Ylander) -hittien takaa löytyvä artisti DJ Oku Luukkainen julkaisee tänään, perjantaina, 21.6. singlen Supersankari. Täydellisellä juhannus-anthemilla vierailevat Petri Nygård sekä Pasi ja Anssi.

Supersankari on biisi, joka muistuttaa, että supersankareita on oikeasti olemassa. Kappaleella vilisee kaikille meille tuttuja supersankarien nimiä, mutta oleellista on, että jokainen meistä voi olla sellainen ja siitä myös biisi kertoo”, fiilistelee Luukkainen.

“Biisin idea lähti siitä, kun juttelin alkuvuodesta Daze-yhtyeen kanssa Himoksella ja siinä illan mittaan sain ajatuksen, että heidän superhitistään Superhero olisi kiva saada suomiversio. Se ajatus ei kuitenkaan kantanut kovinkaan pitkälle, mutta mieleen jäi kytemään supersankariteemainen kappale” muistelee Luukkainen.

“Biisin idean pohjalta sain mukaan tutun Millionaire Men -tuottajakaksikon. Olen julkisesti sanonut monesti, että haluaisin tehdä biisin Petri Nygårdin kanssa, joten otimme myös yhteyttä häneen ja hän innostui heti ideasta. Pasin ja Anssin kanssa puolestaan olen tehnyt jo aikaisemminkin menestyksekästä yhteistyötä, joten otin kaksikkoon yhteyttä. Esittelin ajatuksen ja tadaa, hekin innostuivat! Kun biiseistä YsäriBoi, Just Do It ja Kesälahti tuttu Jenni innostui, artistit olivat kasassa”, kertoo Luukkainen.

Supersankari on tuotannollisesti rajumpi, mitä on totuttu kuulemaan vierailevilta artisteilta ja tätä myös halusin, jotain erilaista mitä ei ole kuultu Pasilta ja Anssilta tai Petriltä. Biisi on tarttuva bailubiisi, jota voi soitella läpi kesän”, kertoo Luukkainen.

Kesää Luukkainen viettää ahkerasti keikkaillen ympäri Suomea ja tuleva kesä onkin artistin yksi kiireisimpiä keikkakesiä: “Syksyllä on tulossa muutama uusi projekti, joista kerron myöhemmin lisää. Uusien biisien lisäksi, luvassa on tuoreita aluevaltauksia.”

Kuuntele Supersankari (feat. Petri Nygård & Pasi ja Anssi) tästä.

Seuraa DJ Oku Luukkaista: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Cecilia Jokela / Kaiku Entertainment
cecilia@kent.fi
+358 44 597 0610

Keikkamyynti:
Vesa Vähäsarja / Prime Time Music
vesa@primetime.fi
+358 50 045 3600